Δέστε τη ζώνη σας!

Η ζώνη είναι ένα πολύτιμο αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα καθώς προσθέτει στυλ στο ντύσιμό μας ενώ μπορεί να αναδείξει τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας ή να τραβήξει την προσοχή από τα σημεία που υστερούμε. Η ζώνη, η οποία δε χρειάζεται να ταιριάζει στο χρώμα και στο υλικό με τα υπόλοιπα αξεσουάρ, όπως τα παπούτσια και η τσάντα μας, δεν πρέπει να λείπει από καμία εμφάνιση! Εκτός από τον κλασικό τρόπο, τολμήστε να τη φορέστε ακόμα και πάνω από τα σακάκια ή τα πουλόβερ σας. Ετοιμάσαμε για εσάς μερικές χρήσιμες συμβουλές για να τη φορέσετε σωστά!

Μη φοράτε μεγάλες ζώνες εάν είσαστε μικροκαμωμένη καθώς θα δείχνουν ξένες επάνω σας και το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου ωραίο.

Εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια στην κοιλιά σας, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε να φοράτε σκουρόχρωμες ζώνες, τις οποίες δε θα δένετε πολύ σφιχτά. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις φοράτε χαμηλά στους γοφούς σας για να τραβούν την προσοχή μακριά από την κοιλίτσα σας. Η ζώνη χαμηλά στους γοφούς μακραίνει στο μάτι τον κορμό και δίνει την ψευδαίσθηση μίας ισορροπημένης σιλουέτας.

Εάν θέλετε να αναδείξετε τη λεπτή σας μέση ή να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά, ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να φορέσετε μία ζώνη ψηλά στη μέση σας.

Δοκιμάστε να φορέσετε μία ζώνη πάνω από την oversized ζακέτα σας ή το φαρδύ σας πουλόβερ κι αυτομάτως θα αναδείξετε τη θηλυκή σιλουέτα σας, προσθέτοντας μια στυλάτη πινελιά στο casual ντύσιμό σας.