Jumpsuit!

Στυλάτη, κομψή, ευέλικτη και άνετη. Που αναφερόμαστε; Στην ολόσωμη φόρμα που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυνατό comeback στη γκαρνταρόμπα μας. Η ολόσωμη φόρμα, η οποία μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους. Θέλετε να μάθετε πώς να τη φοράτε και τι πρέπει να προσέχετε;

Για μία σικάτη εμφάνιση στη δουλειά σας, φορέστε τη μαύρη ολόσωμη φόρμα σας με το blazer σακάκι, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Οι casual εμφανίσεις σας θα αποκτήσουν ενδιαφέρον με μία ολόσωμη denim φόρμα, συνδυασμένη με το δερμάτινο jacket σας και τις ankle boots. Για περισσότερο στυλ μην ξεχάσετε να κρατήσετε την oversized τσάντα σας και να φορέσετε ένα μάλλινο σκουφάκι.

Εντυπωσιάστε στη βραδινή σας έξοδο φορώντας την ολόσωμη μεταξωτή και φαρδιά φόρμα σας, συνδυασμένη με ένα γούνινο γιλέκο, τις ψηλοτάκουνες γόβες και δύο, τρεις μακριές αλυσίδες στο λαιμό σας.

Tips

Η ολόσωμη φόρμα θα πρέπει να είναι αρκετά φαρδιά στα πόδια εάν θέλετε να κρύψετε τα περιττά κιλάκια που έχετε σε αυτό το σημείο και στην περιφέρεια.

Να επιλέγετε πάντα να τη φοράτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, κάτι που θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά.

Προτιμήστε να επενδύσετε σε μία σκουρόχρωμη ολόσωμη φόρμα και σίγουρα αποφύγετε τις καρό, τις πουά και τις floral.

Μία λεπτή ζώνη ψηλά στη μέση σας θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας και θα κάνει πιο chic την εμφάνισή σας.

Σε ό,τι αφορά το πανωφόρι, προτιμήστε να τη φοράτε ή με κοντό leather jacket ή με μακρύ παλτό. Τα πανωφόρια που φθάνουν μέχρι το γόνατο δεν είναι η πιο κομψή επιλογή για το συγκεκριμένο ρούχο.