Φορέστε patchwork!

Κάποιες από εσάς το αποφεύγετε γιατί πιστεύετε πως είναι πολύ φανταχτερό, κάποιες άλλες επειδή σας ξυπνά παιδικές αναμνήσεις και συγκεκριμένα το κουβερλί της γιαγιάς σας…Κι όμως το patchwork, τα ρούχα δηλαδή με τα χαρακτηριστικά τετράγωνα τα οποία μπορεί να είναι διαφορετικού χρώματος ή υφάσματος, όπως θα είδατε φέτος ήταν πρόταση πολλών σχεδιαστών μόδας και καλό θα ήταν να τα συνηθίσετε γιατί θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι! Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο να ντυθείτε με patchwork από την κορυφή μέχρι τα νύχια αλλά αν τολμήσετε να φορέσετε ένα κομμάτι, θα δώσει στυλ αλλά και χρώμα στην εμφάνισή σας. Για εσάς που το σκέφτεστε ετοιμάσαμε κάποιες προτάσεις για το πώς μπορείτε να το φορέσετε.

Αξεσουάρ

Πρόκειται για τον πιο απλό και ακίνδυνο τρόπο να υιοθετήσετε ένα τολμηρό trend. Σας προτείνουμε να κρατήσετε μία μεγάλη τσάντα patchwork ή να τυλίξετε ένα φουλάρι στο λαιμό σας που σίγουρα θα προσθέσουν μία ξεχωριστή πινελιά στο ντύσιμό σας.

Φούστα

Εάν είσαστε λίγο πιο τολμηρή μία μακριά φούστα patchwork είναι ό,τι καλύτερο. Συνδυάστε τη με μία μονόχρωμη μπλούζα με ζιβάγκο, τις ψηλοτάκουνες μπότες σας και ένα κοντό δερμάτινο jacket και να είσαστε σίγουρη ότι όλοι θα μιλούν για το άψογο στυλ σας. Φυσικά μην ξεχάσετε το μακρύ κολιέ που είναι απαραίτητο.

Παλτό

Χωρίς να θέλουμε να σας επηρεάσουμε να φορέσετε κάτι που ίσως ακόμα δεν είσαστε έτοιμη, αλλά ένα patchwork παλτό σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό σας! Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την περίπτωση όμως είναι αφενός να επιλέξετε ένα με όσο το δυνατόν πιο σκούρα χρώματα που θα φροντίσετε να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της ντουλάπας σας για να μη σας δεσμεύει κι αφετέρου πάντα να το φοράτε με μονόχρωμα σύνολα.