Τι να φορέσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Love is in the air...Η γιορτή των ερωτευμένων έφθασε κι εσείς αναρωτιέστε τι να φορέσετε για να εντυπωσιάσετε τον καλό σας. Αφήστε το επάνω μας! Ακόμα κι εσείς όμως που δεν έχετε Βαλεντίνο ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ίσως μέχρι το τέλος την ημέρας να κλέψετε την καρδιά αυτού που σας ενδιαφέρει!

Αυτό που αναζητάμε για τη συγκεκριμένη περίσταση είναι κάτι που θα μας κολακεύει, θα αναδεικνύει τη σέξι πλευρά μας και σίγουρα δε θα είναι κόκκινο! Πιστέψτε μας δε χρειάζεται να ντυθείτε στα κόκκινα επειδή είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Εάν όμως δε μπορούμε να σας αλλάξουμε γνώμη, τουλάχιστον περιοριστείτε στα κόκκινα αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα φουλάρι.  

Μπείτε, λοιπόν, στο πνεύμα της ημέρας από το πρωί κι επιλέξτε να φορέσετε στη δουλειά σας, το χρωματιστό skinny jean, το οποίο θα συνδυάσετε με μία ζεστή cardigan ζακέτα και τις υπέροχες μπαλαρίνες σας. Ολοκληρώστε το look σας με το μεσάτο παλτό σας και φυσικά μην ξεχάσετε να τυλίξετε ένα κασκόλ στο λαιμό σας και να φορέσετε τα oversized γυαλιά ηλίου.

Για μια ρομαντική βραδιά σε ένα εστιατόριο, επιλέξτε μία full skirt, την οποία θα συνδυάσετε με το μεσάτο πουκάμισό σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Εάν ο καλός σας έχει "άγριες" διαθέσεις και σας προτείνει να πάτε σε κάποιο μπαρ να γιορτάσετε τον έρωτά σας, προτιμήστε τη mini εφαρμοστή φούστα σας συνδυασμένη με ένα t-shirt, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και το oversized σακάκι σας.

Εάν τα σχέδιά σας είναι να πάτε στον κινηματογράφο να δείτε μια ρομαντική ταινία, προτιμήστε να φορέσετε το κολάν σας, με ένα φαρδύ και μακρύ πουλόβερ, τις ankle boots και το biker jacket σας.

Εάν δεν έχετε λόγο να γιορτάσετε και κανονίσετε να βγείτε με τις φίλες σας, φορέστε το boyfriend jean σας με το λευκό μεσάτο πουκάμισό σας, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας και από πάνω μια oversized ζακέτα. Που ξέρετε στο διπλανό τραπέζι μπορεί να βρίσκεται αυτός που θα γιορτάσετε μαζί τον επόμενο χρόνο!