Οι καμπάνες επέστρεψαν!

Το ξέρουμε ότι οι funs των skinny θα στεναχωρηθούν αλλά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε. Ναι, λοιπόν, τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα επέστρεψαν κι αν θέλετε να είσαστε in style αναζητήστε τα στο πατάρι που τα κρύψατε πριν από μερικά χρόνια ή βγείτε για ψώνια! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα κομψό κομμάτι και ιδιαίτερα ευέλικτο καθώς συνδυάζετε με τα πάντα και ανάλογα με το τι θα επιλέξουμε να το φορέσουμε μπορεί να υπηρετήσει πολλά διαφορετικά στυλ. Χωρίς να αποχαιρετάμε τα skinny καλωσορίζουμε τις καμπάνες στη ντουλάπα μας κι αν δεν ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε στο συγκεκριμένο παντελόνι, είσαστε τυχερή γιατί γνωρίζουμε εμείς!

Το ψηλόμεσο παντελόνι, λοιπόν, που είναι στενό μέχρι το γόνατο και όσο κατεβαίνει στον αστράγαλο ανοίγει είναι ό,τι πιο hot. Ειδικα εάν διαθέτετε ψηλά πόδια, θα πρεπει να το φορατε πολύ συχνά.
Το βασικό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το μάκρος του παντελόνιου σας. Να θυμάστε ότι ακόμα και με τα πιο ψηλοτάκουνα παπούτσια σας θα πρέπει να φθάνει μέχρι το έδαφος. 
Εάν έχετε περιττά κιλάκια, αποφύγετε τα έντονα χρώματα και τα prints καθώς θα τραβήξετε την προσοχή στους γοφούς και τους μηρούς σας κι επιλέξτε ένα σκουρόχρωμο παντελόνι.
Η συγκεκριμένη γραμμή κολακεύει ιδιαίτερα όσες έχουν σωματότυπο "αχλάδι". Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, αποφύγετε το παντελόνι σας να έχει στο πλάι τσέπες καθώς θα σας προσθέσει όγκο και δεν το θέλετε.  
Εάν σας λείπουν κάποιοι πόντοι από το ύψος σας, μην απογοητεύεστε. Μπορείτε να φορέσετε το συγκεκριμένο παντελόνι απλά φροντίστε η "καμπάνα" να μην είναι πολύ μεγάλη.
Εάν το σώμα σας δεν έχει καμπύλες, επιλέξετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο θα σας κολακεύσει πολύ και αυτομάτως θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο ψηλά. Κι αν θέλετε ακόμα πιο ψηλά πόδια, αναζητήστε ένα παντελόνι με κάθετες ρίγες.   
Να θυμάστε ότι θα πρέπει να εξισορροπήσετε τη σιλουέτα σας φορώντας πάντα κάτι εφαρμοστό από πάνω, όπως μια στενή ζιβάγκο μπλούζα ή ένα μεσάτο πουκάμισο. Επίσης, καλό θα είναι να τονίζετε τη λεπτή σας μέση με μια ζώνη.