Μια φούστα με στυλ!

Φούστες έχετε σίγουρα πολλές στη ντουλάπα σας, ωστόσο πάντα υπάρχει χώρος για μια ακόμη. Εκτός απο την pencil, τη mini, τη maxi και τη φούστα τουλίπα εάν θέλετε κυριολεκτικά να μη σας λείπει τίποτα...θα πρέπει να αποκτήσετε μια ιδιαίτερη φούστα που ειδικά φέτος θεωρείται από τις πιο στυλάτες. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα δείτε σε κάποια βιτρίνα καταστήματος μια φούστα κοντή μπροστά και maxi πίσω μην την προσπεράσετε. Σκεφτείτε οτι έχοντάς τη στη γκαρνταρόμπα σας, θα ανανεωθείτε και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συνδυασμούς που θα "φρεσκάρουν" τις εμφανίσεις σας.

Σίγουρα αυτή η φουστα είναι ιδανική για τις γυναικες που διαθέτουν το ανάλογο ύψος και καλλίγραμμα πόδια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαγορευτική για όλες τις υπόλοιπες. Αν, λοιπόν, ακολουθήσετε τους κανόνες θα είσαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου και αν πάτε.

Πρωινές εμφανίσεις

Για τις πρωινές σας εμφανίσεις συνδυάστε τη συγκεκριμένη φούστα με ένα χαμηλό μποτάκι και ένα oversized πουλόβερ. Προτιμήστε "ήσυχα" χρώματα γιατί το συγκεκριμένο look τραβάει τα βλέμματα και μόνο λόγω γραμμής.

Βραδινές εμφανίσεις

Επιλέξτε ένα ωραίο πουκάμισο και συνδυάστε το με την trendy φούστα σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Για επιπλέον στυλ φορέστε από πάνω ένα κοντό ζακετάκι και δύο, τρία μακριά κολιέ.

Rock εμφανίσεις

Για μια πιο rock εμφάνιση συνδυάστε την ασύμμετρη φούστα σας με το κοντό leather jacket σας και από μέσα ένα εφαρμοστό t-shirt. Οι ankle boots θα ολοκληρώσουν το look και θα απογειώσουν το στυλ σας.

Προσοχή

Εάν δεν είσαστε ιδιαίτερα ψηλή, μη φορέσετε τη συγκεκριμένη φούστα με χαμηλό μποτάκι παρά μόνο με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Εάν έχετε επιπλέον κιλά στην περιφέρεια φροντίστε το ύφασμα της φούστας σας να μην είναι εφαρμοστό και διαγράφει τις ατέλειες αλλά να είναι λίγο πιο αέρινο ώστε να ξεγελάει το μάτι.