Αγαπημένο μου ζιβάγκο!

Μπορεί φέτος το χειμώνα στις περισσότερες βιτρίνες να φιγουράρουν τα oversized πουλόβερ αλλά πιστέψτε μας το ζιβάγκο ήταν, είναι και θα είναι το στυλάτο μας πουλόβερ που θα μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνουμε μπορούμε να το φορέσουμε στις casual εμφανίσεις, με girly σύνολα και φυσικά στη βραδινή μας έξοδο. Εμείς θα σας προτείνουμε λύσεις για να το συνδυάζετε σωστά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακαταμάχητο.

Το πρωί στη δουλειά

Επιλέξτε το μαύρο σας ζιβάγκο για το πρωινό σας ντύσιμο και συνδυάστε το με το μαύρο υφασμάτινο παντελόνι σας σε ίσια γραμμή. Ολοκληρώστε το look με τα ψηλοτάκουνα μποτάκια σας και φυσικά με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια που θα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την τελική σας εικόνα. Απογειώστε το στυλ σας με ένα κόκκινο σε μοντέρνα γραμμή παλτό και ένα απλό μακιγιάζ, το οποίο όμως θα τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μην ξεχνάτε ότι το ζιβάγκο είναι ένα ρούχο που τραβάει τα βλέμματα στο πρόσωπό σας.

Για καφέ με την κολλητή σας

Διαλέξτε ένα ζιβάγκο που να έχει το αγαπημένο σας χρώμα και συνδυάστε το με τη mini σε γραμμή Α φούστα σας. Η girly εμφάνισή σας πρέπει να ολοκληρωθεί με τις εντυπωσιακές σας μπότες που φθάνουν λίγο πιο πάνω από το γόνατο και το δερμάτινο κοντό σας jacket που θα δώσει άλλο αέρα στο στυλ σας.

Στο δείπνο με τον καλό σας

Μπορεί να το θεωρείτε πρόχειρη επιλογή όμως αν το ύφασμά του είναι καλής ποιότητας μπορεί να φορεθεί άνετα και σε μια βραδινή σας εμφάνιση. Αν, λοιπόν, έχετε ένα λεπτό κασμιρένιο ζιβάγκο συνδυάστε το με την pencil φούστα σας ή με το μεταξωτό σας φαρδύ παντελόνι. Και στις δύο περιπτώσεις οι ψηλοτάκουνες γόβες σας θα απογειώσουν το στυλ σας ενώ φορώντας δύο ή ακόμα και τρία μακριά και εντυπωσιακά κολιέ, κατά προτίμηση πέρλες, θα δώσετε μία vintage πινελιά και θα μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Με τη φόρμα σας

Αν τώρα ξυπνήσετε Κυριακή πρωί και δεν έχετε διάθεση για προβληματισμούς, φορέστε τη μαύρη σας βελούδινη φόρμα και το εφαρμοστό σας ζιβάγκο. Είναι μια ασφαλής επιλογή που δε θα σας προδώσει. Μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά, μακιγιαριστείτε προσεκτικά και για πανωφόρι επιλέξτε το αντιανεμικό σας μπουφάν με την κουκούλα. Σίγουρα όπου και να πάτε δε θα περάσετε απαρατήρητη.