Τι να φοράτε εάν είσαστε μικροκαμωμένη!

Είσαστε μικροκαμωμένη και δε νιώθετε καλά με την εμφάνισή σας; Γιατί; Απλά ρίξτε μια ματιά στις star του Χόλιγουντ που αποδεικνύουν ότι μπορείς να είσαι σέξι ανεξάρτητα από το εάν διαθέτεις ψηλά καλλίγραμμα πόδια ή εάν κοιτάς τον κόσμο από το ένα μέτρο και 75 εκατοστά. Ετοιμάσαμε για εσάς κάποια tips για να κλέψετε τις εντυπώσεις ακόμα κι αν είσαστε μικροκαμωμένη!

Να επιλέγετε τη μονοχρωμία. Φορώντας το ίδιο χρώμα πάνω και κάτω επιμηκύνεται η σιλουέτα σας. Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει στους φυσικούς σας τόνους και προσθέστε λάμψη στην εμφάνισή σας με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Φροντίστε το χρώμα του παπουτσιού σας να είναι το ίδιο με αυτό του παντελονιού σας ή του καλσόν σας γιατί με αυτό τον τρόπο τα πόδια σας φαίνονται πιο μακριά.

Φυσικά και θα πρέπει να φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια αλλά μην το παρακάνετε. Τα λεπτά σας ποδαράκια πάνω σε πολύ ψηλά και χοντρά παπούτσια δε θα φαίνονται ωραία. Επιπλέον, να φροντίζετε το παντελόνι σας να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του παπουτσιού σας, κάτι που θα δείχνει τα πόδια σας πιο ψηλά.

Σε ό,τι αφορά τις φούστες, η μόνη που δεν επιτρέπεται να φορέσετε είναι η midi γιατί θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται κοντά. Αγαπήστε τις mini αλλά και τις maxi. Σας ακούγεται περίεργο για τις maxi; Κι όμως εάν τη φορέσετε με ένα κοντό δερμάτινο jacket δε θα θέλετε να αποχωριστείτε το συγκεκριμένο στυλ!