Το leather jacket

Το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας, αλλά αυτό το ξέρετε ήδη...Αυτό που ίσως κάποιες από εσάς δε γνωρίζετε είναι ότι δε χρειάζεται να το φοράτε μόνο με το jean σας ή το μαύρο σας παντελόνι! Το δερμάτινο μπουφάν μπορεί να φορεθεί ακόμα και με τα πιο girly κομμάτια της ντουλάπας σας, προσθέτοντας στο ντύσιμό σας μία rock πινελιά! Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι ωραιότεροι συνδυασμοί;

Φυσικά ο πιο αυθεντικός τρόπος να το φορέσετε, είναι να το συνδυάσετε με ένα ξεθωριασμένο σκισμένο jean και ένα t-shirt. Το αφήνουμε επάνω σας εάν θέλετε να ολοκληρώσετε το look με τα παλιά σας φθαρμένα σταράκια ή με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες. Θα εξαρτηθεί από το που θέλετε να πάτε. Και στις δύο περιπτώσεις όμως θα εντυπωσιάσετε βγάζοντας την "άγρια" πλευρά που έχετε μέσα σας.

Το δερμάτινο μπουφάν σας ταιριάζει άψογα με μια ριγέ μπλούζα! Για να αποκτήσετε παριζιάνικο αέρα μην ξεχάσετε να τυλίξετε στο λαιμό σας ένα φουλάρι.

Εάν έχετε στη ντουλάπα σας μία μακριά φούστα, μην το σκέφτεστε δεύτερη φορά! Αποκτήστε ένα funky και παράλληλα σοφιστικέ στυλ συνδυάζοντάς τη με ένα λευκό πουκάμισο και το δερμάτινο μπουφάν σας. Ολοκληρώστε την άψογη εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι ankle boots.

Ξεχάστε το jean, ξεχάστε το κλασικό μαύρο παντελόνι και απογειώστε το στυλ σας συνδυάζοντας το δερμάτινο μπουφάν σας με ένα παντελόνι με prints και αμέσως θα αποκτήσει ενδιαφέρον η εμφάνισή σας!

Εάν θέλετε φορώντας το little black dress να φαίνεστε σέξι, δεν έχετε παρά να το συνδυάσετε με το δερμάτινο μπουφάν σας. Ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι μποτάκια και 2,3 μακριά κολιέ στο λαιμό σας.

Τολμήστε να φορέσετε τα πιο θηλυκά και κοριτσίστικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, όπως η pencil φούστα ή το floral φόρεμα σας με το δερμάτινο μπουφάν και πιστέψτε μας δε θα το αποχωριστείτε από καμία σας εμφάνιση!