Το boyfriend jean

Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και σίγουρα θα σας χαρίσει στυλάτες εμφανίσεις! To boyfriend jean ήρθε για να μείνει στη γκαρνταρόμπα μας κι εμείς θα σας πούμε τι πρέπει να προσέξετε για να το φορέσετε σωστά.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι φορώντας το κινδυνεύετε να χάσετε τη θηλυκότητά σας και πράγματι να νομίζουν οι γύρω σας ότι πρόκειται για το παντελόνι του φίλου…Βασικός κανόνας, λοιπόν, είναι ειδικά εάν θέλετε να το συνδυάσετε με πουκάμισα ή oversized κομμάτια ποτέ να μην ξεχνάτε να αναδεικνύετε τη θηλυκότητά σας φορώντας τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, τη ζώνη σας, το φουλάρι σας και τα κοσμήματά σας. 

Το καλό με αυτό το jean είναι ότι ακριβώς επειδή το στυλ του είναι να κάθεται χαμηλά στους γοφούς ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ωστόσο θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μάκρος του, το οποίο απαραιτήτως θα πρέπει να φθάνει μέχρι τον αστράγαλό σας για να τονίζεται το πιο λεπτό σημείο του ποδιού σας.

Προτιμήστε να αγοράσετε ένα όχι πολύ σκουρόχρωμο ώστε να μπορείτε να το φοράτε με τα πάντα και όλες τις εποχές. 

Πώς να το φορέσετε

Εάν βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι σας και θέλετε κάτι γρήγορο αλλά σικάτο, επιλέξτε να το φορέσετε με ένα φαρδύ t-shirt, από πάνω την oversized ζακέτα σας και φυσικά τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, οι οποίες αν έχουν ένα έντονο χρώμα τόσο το καλύτερο. 

Για μία άκρως θηλυκή εμφάνιση επιλέξτε να το φορέσετε με μία εφαρμοστή μπλούζα με V, από πάνω το blazer σακάκι σας και τις ψηλοτάκουνες ankle boots. Μην ξεχάσετε να γυρίσετε τα μπατζάκια και φυσικά να τυλίξετε ένα φουλάρι στο λαιμό σας.

Εάν διαθέτετε το ανάλογο ύψος, φορέστε το με το λευκό σας πουκάμισο ή το κασμιρένιο πουλοβεράκι σας και ολοκληρώστε το στυλ σας με ένα ζευγάρι χαριτωμένες μπαλαρίνες.