Η pencil φούστα

Θηλυκή, σέξι, σοφιστικέ...H pencil φούστα είναι ένα must-have κομμάτι για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας καθώς αναδεικνύει τη σιλουέτα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ετοιμάσαμε για εσάς tips για το τι πρέπει να προσέξετε και ποιοι είναι οι πιο ωραίοι συνδυασμοί!

Τι πρέπει να προσέξετε

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μήκος που κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες είναι μέχρι το γόνατο, ωστόσο εάν διαθέτετε το ανάλογο ύψος τολμήστε να φορέσετε μία midi pencil φούστα.

Σε ό,τι αφορά το χρώμα, οι πιο σκουρόχρωμες είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς τα φωτεινά χρώματα τονίζουν τις ατέλειες του σώματος.

Όταν φοράτε τη pencil φούστα σας θα πρέπει οπωσδήποτε να τη συνδυάζετε με πουκάμισα ή top που θα βάζετε από μέσα για να τονίζετε τη μέση σας.

Στη δουλειά…

Φορέστε τη σκουρόχρωμη pencil φούστα στη δουλειά σας με ένα μεσάτο πουκάμισο και το blazer σακάκι σας και φυσικά ολοκληρώστε το επαγγελματικό αλλά άκρως θηλυκό look σας με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Για μια casual εμφάνιση…

Συνδυάστε την pencil φούστα σας με ένα loose top το οποίο θα βάλετε από μέσα προκειμένου να διατηρήσετε το στυλ της φούστας που δίνει έμφαση στη μέση και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Στη βραδινή έξοδο…

Το μυστικό για μια άψογη εμφάνιση με pencil φούστα σε αυτή την περίπτωση είναι το εντυπωσιακό ύφασμα. Τα metallic υφάσματα είναι φέτος πολύ στη μόδα και σε μια pencil θα είναι η πιο κομψή επιλογή. Φορέστε τη με ένα αμάνικο πουκάμισο, τις εντυπωσιακές γόβες στιλέτο και μη ξεχάσετε τα cocktail κοσμήματα.

Εάν έχετε rock διάθεση…

Φορέστε την με ένα δερμάτινο jacket, ένα t-shirt και τις μυτερές σας γόβες και βγάλτε τη rock star που κρύβετε μέσα σας!   

Εάν κάνει κρύο…

Αν και η pencil φούστα ταιριάζει απόλυτα με γόβες, μπορείτε τις κρύες ημέρες του χειμώνα να τη φοράτε με τις ψηλοτάκουνες μπότες σας μέχρι το γόνατο, αρκεί η φούστα σας να φθάνει λίγο πιο πάνω. Ολοκληρώστε το στυλ σας με ένα στενό πουλόβερ ζιβάγκο και ένα μακρύ κολιέ.