Σωματότυπος “μήλο”!

Όταν η ευγενική κυρία σας παραχώρησε τη σειρά της στο ταμείο του super market νομίζοντας ότι είσαστε έγκυος, συνειδητοποιήσατε ότι για άλλη μια φορά κάνατε λάθος στην επιλογή των ρούχων με αποτέλεσμα να τονίσετε τα παραπανίσια κιλάκια που έχετε στην περιοχή της κοιλιάς. Αναρωτιέστε τι πρέπει να φοράτε εάν έχετε σωματότυπο "μήλο";

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι όσο περισσότερο δέρμα δείχνετε, τόσο πιο λεπτή θα φαίνεστε. Γιατί; Διότι εάν για παράδειγμα φορέσετε μία μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το βλέμμα αυτομάτως θα πέσει στο υπέροχο μπούστο σας και σε καμία περίπτωση δε θα "ταξιδέψει" εκεί που έχετε το πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για ένα απλό κοντομάνικο t-shirt, εκτός εάν δε διαθέτετε γυμνασμένα χεράκια, οπότε καλύτερα να το αποφύγετε. Εφόσον, λοιπόν, ανήκετε σε αυτές που έχουν σωματότυπο μήλο θα πρέπει να τραβήξετε τα βλέμματα στα καλλίγραμμα πόδια σας και στο μπούστο σας, καμουφλάροντας με τους τρόπους που θα σας πούμε το πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς.

Τι πρέπει να φοράτε

Θα πρέπει να αποφεύγετε τη γραμμή αμπίρ που θα τονίσει το πρόβλημά σας και ρούχα πλισέ ή με βολάν που θα σας δώσουν περισσότερο όγκο. Απαγορευτικό για εσάς είναι επίσης να φοράτε τουνίκ με ζώνες ή έντονα print. Προτιμήστε μονόχρωμες με V μπλούζες σε φαρδιά γραμμή για να μη διαγράφουν την κοιλιά σας. Δοκιμάστε, επίσης, να φορέσετε μπλούζες με λάστιχο στο κάτω μέρος, οπότε ο όγκος να δίνεται η εντύπωση ότι προέρχεται από το σχέδιο της μπλούζας και δεν κρύβεται τίποτα άλλο από κάτω. Συνδυάστε τις μπλούζες σας με mini φούστες, με στενά παντελόνια και κολάν προκειμένου να αναδείξετε τα λεπτά και καλλίγραμμα πόδια σας. Μην ξεχνάτε να φοράτε όμορφα αξεσουάρ, όπως κολιέ και κασκόλ σε έντονα χρώματα ώστε να φωτίζετε το πρόσωπό σας και να τραβάτε τα βλέμματα μακριά από την περιοχή που έχετε το πρόβλημα.