To οversized πουλόβερ!

Θέλετε να είσαστε κομψές και στυλάτες τις κρύες ημέρες του χειμώνα; Τότε ένα oversized πουλόβερ είναι αυτό που χρειάζεστε! Μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποχωριστείτε το υπέροχο μεσάτο πουκάμισό σας, ωστόσο σας διαβεβαιώνουμε ότι με τους τρόπους που θα σας πούμε θα διατηρήσετε την κομψότητά σας φορώντας το oversized πουλόβερ σας.

Το μυστικό για να μη χάσετε τη θηλυκότητά σας αλλά και να μην χαθείτε στο oversized πουλόβερ σας είναι να το συνδυάζετε πάντα με skinny παντελόνια, κολάν, mini φούστες και να ολοκληρώνετε το υπέροχο look σας με εντυπωσιακά παπούτσια και λαμπερά κοσμήματα.

Εάν το oversized πουλόβερ σας φθάνει περίπου μέχρι το μέσο των μηρών σας, μπορείτε να το φορέσετε ως φόρεμα, συνδυάζοντάς το με ένα οπάκ καλσόν ή εάν είσαστε πιο τολμηρές με ένα καλσόν με σχέδια. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο ή τις ankle boots εάν διαθέτετε ψηλά καλλίγραμμα πόδια για περισσότερο στυλ στην εμφάνισή σας.

Μία άλλη στυλάτη εμφάνιση είναι να το συνδυάσετε με ένα skinny παντελόνι και τα υπέροχα brogues σας. Μην ξεχάσετε σε αυτή την περίπτωση να ανεβάσετε ελαφρώς τα μπατζάκια, πιστέψετε μας θα κάνει τη διαφορά!

Για πιο casual εμφάνιση με rock διάθεση όμως συνδυάστε το με ένα κολάν- ίσως και δερμάτινο- και τα αρβυλάκια σας. Για περισσότερο στυλ φορέστε μέσα από το πουλόβερ σας ένα καρό πουκάμισο.

Τέλος, μπορείτε να το φορέσετε με το τζιν σας, το οποίο είναι σε στενή γραμμή και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Τυλίξτε γύρω από τη μέση σας μία ζώνη και τραβήξτε τα βλέμματα με την άκρως θηλυκή εμφάνισή σας!