Τα trends για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Τι κι αν έξω χιονίζει, οι πασαρέλες σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας έχουν φορέσει τα ανοιξιάτικά τους κι εμείς δεν έχουμε παρά να σας ενημερώσουμε για τα πιο hot trends της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, ώστε να γνωρίζετε και να πάρετε τα μέτρα σας!

Shorts Suits

Εάν αγοράσετε ένα κομμάτι αυτή την άνοιξη, επιλέξετε ένα shorts suit. Φέτος είναι η απόλυτη τάση και ίσως η πιο θηλυκή εμφάνιση που προτείνουν οι σχεδιαστές.

Βερμούδες

Ελπίζουμε να είχατε επενδύσει στo συγκεκριμένο trend τις προηγούμενες σεζόν γιατί θα φορεθεί πολύ. Όταν κάνετε την εμφάνισή σας όμως σε λίγους μήνες με τη βερμούδα σας θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στο παπούτσι που θα συνδυάσετε. Μόνο τα shorts φοριούνται με flat παπούτσια, οι βερμούδες απαγορεύεται!

Μυτερά παπούτσια

Ε, ναι λοιπόν είναι αλήθεια. Τα sexy μυτερά παπούτσια της δεκαετίας του ’90 επιστρέφουν…εκσυγχρονισμένα βέβαια, με χαμηλό κυλινδρικό τακούνι, μεταλλικές λεπτομέρειες, αλλά η μύτη, μύτη!

Άσπρο-μαύρο

Εσείς μπορεί να περιμένατε πως και πως να φορέσετε το υπέροχο floral φορεματάκι σας ωστόσο οι σχεδιαστές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο συνδυασμό του άσπρου-μαύρου. Ομολογουμένως είναι ένας πολύ κομψός συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή σας έξοδο.  

Ρίγες, ρίγες, ρίγες

Ρίγα να 'ναι και ό,τι να 'ναι. Κάθετες, οριζόντιες, ναυτικές...Έντονοι συνδυασμοί χρωμάτων σε μπλούζες, φούστες και παντελόνια. Επενδύστε σε αυτό το trend θα φορεθεί πολλές σεζόν ακόμα.

Sporty φορέματα

Mini sporty φορέματα σε γραμμή Α είναι το απόλυτο trend για φέτος την άνοιξη. Είναι το κομμάτι που πρέπει να έχουμε όλες στη ντουλάπα μας γιατί είναι ιδιαίτερα ευέλικτο. Φοριέται όλες τις ώρες και συνδυάζεται το ίδιο ωραία με ψηλοτάκουνα πέδιλα, με σανδάλια ακόμα και με αθλητικά.

Αυτά προς το παρόν...Φυσικά για ό,τι καινούργιο θα σας κρατάμε ενήμερη!