Ανανεώσετε το look σας χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σας!

Η λάμψη των εορτών πέρασε...Ήρθε και ο λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας και μας έπιασε μια μελαγχολία…Είδαμε και τις συνέπειες των κουραμπιέδων στη ζυγαριά μας…Είναι και το ξαφνικό κρύο που μας έκλεισε στο σπίτι μας…Γυναίκες είμαστε…δε θέλουμε και πολύ για να τα "βάλουμε" με τη ντουλάπα μας που δεν έχει τίποτα ωραίο…Αρκετά κράτησε η μιζέρια…Έχουμε ένα λόγο να είμαστε χαρούμενες…Εκπτώσεις! Σήμερα λοιπόν, ξεκίνησαν και είναι η ευκαιρία μας να ανανεωθούμε και να ανέβει η ψυχολογία μας! Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για μια ανανέωση που δε θα αδειάσει το πορτοφόλι σας!

Αυτό που χρειάζεστε σίγουρα είναι μια καλή τσάντα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα δώσει νέο αέρα στις εμφανίσεις σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσετε τώρα την τσάντα που είχατε ζηλέψει στην αρχή της σεζόν αλλά η υψηλή της τιμή σας έκοψε τα όνειρα!

Εάν έχετε βαρεθεί το παλτό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό και να αποκτήσετε ένα καινούργιο. Σίγουρα θα βρείτε το παλτό σας σε πολύ καλή τιμή, το οποίο και χρόνο θα έχετε να ευχαριστηθείτε αλλά θα σας μείνει και για του χρόνου! Κάντε τη σωστή επιλογή για να μην είναι εκτός μόδας τον επόμενο χειμώνα. Τι σημαίνει αυτό; Κλασική γραμμή και χρώμα μαύρο, γκρι, λευκό ή καφέ.

Κάτι ακόμα που θα χρειαστείτε για να νιώσετε καλύτερα είναι ένα ζευγάρι ankle boots. Το ξέρουμε ότι οι μπότες μέχρι το γόνατο είναι all time classic αλλά οι ankle boots είναι η απάντηση στο τι μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την καθημερινή σας εμφάνιση στο γραφείο!

Εάν σας περίσσεψαν χρήματα, αγοράστε ένα τζιν το οποίο υπολογίστε να φοράτε και το καλοκαίρι, αρά αποφύγετε τα πολύ σκουρόχρωμα και πάρτε ένα, δύο λεπτά πουλοβεράκια σε έντονο χρώμα που θα σας χαρίσουν λάμψη και θα σας φτιάξουν το κέφι.

Δεν τελειώσαμε, μη γυρίσετε σπίτι από τα ψώνια χωρίς στάση στο κομμωτήριο. Αλλάξτε λίγο τη γραμμή στα μαλλιά σας νιώστε την απόλυτη ανανέωση!

Καλά ψώνια!