Το πολύτιμο blazer σακάκι

Το blazer είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, που η ιδιοκτήτρια της θέλει να είναι στυλάτη. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το συνδέετε με αυστηρές και κλασικές εμφανίσεις ή με το ανδρόγυνο look. Το blazer εάν το συνδυάσετε σωστά, μπορεί να προσαρμοστεί στις girly ακόμα και στις casual εμφανίσεις σας! Θέλετε να μάθετε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να το φορέσετε; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και κάντε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σας με το blazer σακάκι σας!

Για μία casual αλλά στυλάτη εμφάνιση, φορέστε το blazer σακάκι σας με το αγαπημένο boyfriend τζιν σας, ένα φούτερ με κουκούλα και τις ankle boots.

Εάν θέλετε να το φορέσετε σε μια βραδινή σας έξοδο συνδυάστε το με το little black dress και τις υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες σας. Να θυμάστε ότι ακόμα και το πιο φανταχτερό σας φόρεμα όταν το φοράτε με το σακάκι σας αυτομάτως αποκτά λιγότερο επίσημη εμφάνιση.

Το blazer ταιριάζει άψογα και με maxi φούστες και φορέματα. Συνδυάστε το με το μάλλινο skinny maxi φόρεμα σας και τις μπαλαρίνες σας. Προσοχή, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει boyfriend γραμμή και για περισσότερο στυλ να σηκώσετε τα μανίκια.  

Για μια girly εμφάνιση φορέστε το με το μάλλινο σορτσάκι σας, ένα κασμιρένιο πουλοβεράκι και τις flat δερμάτινες μπότες σας. Σε αυτή την περίπτωση σας προτείνουμε να βάλετε μία ζώνη στη μέση σας.

Τέλος, μπορείτε να το συνδυάσετε με το τζιν σας, ένα t-shirt και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Για περισσότερο στυλ φορέστε από πάνω το γούνινο γιλέκο σας το οποίο όμως δεν πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το σακάκι σας.