Γούνινο παλτό!

Γιλέκα, καπέλα, παλτό, μπότες ακόμα και κάλτσες! Όπως θα έχετε διαπιστώσει, φέτος το χειμώνα η γούνα φοριέται πολύ! Σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα έχετε προσθέσει στη ντουλάπα σας ένα γούνινο κομμάτι, αυτό που δεν τολμάτε όμως είναι να φορέσετε το γούνινο παλτό που φέτος είναι το απόλυτο trend. Σας καταλαβαίνουμε, ίσως είναι από τις πιο αμφιλεγόμενες και δύσκολες τάσεις για αυτή τη σεζόν και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα το φορέσουμε. Για εσάς που θέλετε να το τολμήσετε αλλά έχετε ενδοιασμούς, ετοιμάσαμε κάποια tips τα οποία αν τα ακολουθήσετε σίγουρα θα είσαστε gorgeous με το γούνινο παλτό σας.

Όταν πάτε λοιπόν για τα ψώνια σας θυμηθείτε τους εξής κανόνες:

Καταρχήν θα πρέπει να πούμε ότι ακόμα κι αν διαθέτετε την οικονομική άνεση να αγοράσετε μία αληθινή γούνα, καλύτερα να προσανατολιστείτε στην αγορά μίας οικολογικής γιατί δε σας φταίνε σε τίποτα τα καημένα τα ζωάκια!

Επιλέξτε ένα γούνινο παλτό σε όσο το δυνατόν πιο απλή γραμμή και σίγουρα με τον λιγότερο όγκο. Σας προτείνουμε να προτιμήσετε μία γούνα σε μαύρο χρώμα, που θα μπορείτε να τη συνδυάσετε πιο εύκολα με όλα σας τα ρούχα ή σε μπεζ χρώμα που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Εάν ωστόσο είσαστε fun των animal prints και δε σας αλλάζουμε γνώμη, θα πρέπει να έχετε υπ όψιν σας ότι θα πρέπει να συνδυάζετε το παλτό σας με μονόχρωμα σε χαλαρή γραμμή  ρούχα.   

Εάν έχετε παραπανίσια κιλάκια καλύτερα να ξεχάσετε τη συγκεκριμένη τάση γιατί η γούνα θα σας προσθέσει όγκο. Εάν οπωσδήποτε θέλετε να κάνετε μία "γούνινη" εμφάνιση, προτιμήστε ένα γιλέκο που φτάνει κάτω από τους γλουτούς σας, το οποίο συνδυάζοντάς το με ένα παντελόνι σε ανδρική γραμμή και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας θα κρύβει τα περιττά κιλά και θα προσθέσει στυλ στην εμφάνισή σας.

Όταν φοράτε το γούνινο παλτό σας θα πρέπει να αποφεύγετε να το συνδυάζετε με οτιδήποτε άλλο από γούνα γιατί όπως καταλαβαίνετε η εμφάνισή σας θα χαρακτηρίζεται από την υπερβολή.

Τέλος, να θυμάστε ότι το γούνινο παλτό σας με τους κατάλληλους συνδυασμούς φοριέται από το πρωί έως το βράδυ. Το πρωί θα είσαστε πολύ εντυπωσιακή συνδυάζοντάς το με ένα τζιν, μία loose μπλούζα και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας ή για πιο casual εμφάνιση με ένα τζιν, ένα πουλοβεράκι και τα σταράκια. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις σας προτείνουμε να το φορέσετε με μία vintage διάθεση, συνδυάζοντάς το με ένα φόρεμα σε στενή γραμμή μέχρι το γόνατο, τις ψηλοτάκουνες γόβες σας, μία σειρά μαργαριτάρια και το κόκκινο κραγιόν σας!