5 “στυλιστικές υποσχέσεις” για το 2013

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του 2013 και όλες μας κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ευχηθήκαμε να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη ενώ θέσαμε νέους στόχους στη ζωή μας. Σε σχέση με το στυλ σας αναρωτηθήκατε τι δεν πήγε καλά το 2012; Αν όχι, εμείς θα σας πούμε τα πιο συχνά λάθη που γίνονται από τις περισσότερες από εμάς και φυσικά το πώς θα τα αποφύγετε το 2013!

Θα χαρίσω ό,τι δε φοράω

Μήπως κάθε φορά που ανοίγετε τη ντουλάπα σας αναζητώντας τι θα φορέσετε συνειδητοποιείτε ότι τα περισσότερα ρούχα που έχετε αν και είχατε ξοδέψει αρκετά χρήματα για να τα αποκτήσετε τελικά δεν τα φοράτε; Και γιατί τα κρατάτε; Εάν δεν έχετε φορέσει κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, λυπούμαστε που σας το λεμε αλλά δε θα το φορέσετε ποτέ. Συζητήστε το με τις φίλες σας κι αν και εκείνες έχουν αντίστοιχα ρούχα στη ντουλάπα τους που δε φοράνε, κανονίστε μια συνάντηση σε ένα σπίτι και ανταλλάξτε τα! Αυτό που δεν αρέσει πια σε εσάς για κάποια άλλη μπορεί να γίνει το αγαπημένο της!

Θα απαλλαγώ από εμμονές

Ποια από εσάς δεν έχει εμμονή με ένα συγκεκριμένο στυλ ρούχου ή με ένα χρώμα. Το αποτέλεσμα είναι να δίνετε την εντύπωση ότι φοράτε συνεχώς τα ίδια. Φέτος βάλτε στόχο να ξεπεράσετε τις εμμονές σας και να ανανεώσετε το στυλ σας.

Δε θα παρασύρομαι

Πόσες φορές δεν έχετε επιστρέψει σπίτι μετά από ψώνια και έχετε διαπιστώσει ότι αυτό που αγοράσετε δεν ταιριάζει με κάνενα άλλο σας ρούχο με αποτέλεσμα ή να ξοδεύετε άλλα τόσα χρήματα προκειμένου να βρείτε κάτι για να το συνδυάσετε ή να το αφήσετε να σκονίζεται σε μια γωνιά της ντουλάπας σας! Το 2013 υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι πριν πάτε για ψώνια θα έχετε στο μυαλό σας τι θέλετε να αγοράσετε, δε θα παρασύρεστε από εντυπωσιακά κομμάτια τα οποία δε θα φορέσετε ποτέ και πάντα αυτό που θα αγοράζετε θα έχετε κατά νου με τι θα το συνδυάσετε.   

Θα επενδύω σε αξεσουάρ

Ενώ έχετε στη ντουλάπα σας κάποια καλά και κλασικά κομμάτια, δε σας λένε τίποτα και δεν τα επιλέγετε για τις εμφανίσεις σας καθώς έχετε βαρεθεί να τα φοράτε τόσα χρόνια. Φέτος αποφασίστε να επενδύσετε στην αγορά όμορφων αξεσουάρ που πάντα δίνουν στυλ και νέο αέρα ακόμα και σε ένα πολυφορεμένο ρούχο!  

Θα με ενδιαφέρει η ποιότητα κι όχι η ποσότητα

Ενώ έχετε αρκετά ρούχα στη ντουλάπα σας, όταν χρειαστείτε ένα καλό ρούχο για μια ειδική περίσταση συνειδητοποιείτε πώς δεν έχετε τίποτα να φορέσετε. Φέτος βάλτε πιο ψηλά την ποιότητα από την ποσότητα. Σκεφτείτε ότι ένα καλό σακάκι θα τα φοράτε για πάντα. Φυσικά δε θα πρέπει να παρασύρεστε από τις τάσεις της μόδας. Όσο πιο απλά και κλασικά κομμάτια έχετε στη ντουλάπα σας τόσο πιο πολύ θα τα φορέσετε.