Snake prints!

Τo 2013 είναι η χρονιά του φιδιού κι όχι μόνο για τους Κινέζους αλλά και για τη μόδα! Τα snake prints ήταν αγαπημένη πρόταση πολλών σχεδιαστών μόδας για το φετινό χειμώνα αλλά απ'ό,τι φαίνεται θα αγαπηθεί πολύ και το καλοκαίρι. Μάθετε πώς να τα φοράτε σωστά για να μη...σας φάει το μαύρο φίδι!

Αρχικά να σας πούμε ότι θα πρέπει να δώσετε ιδαίτερη προσοχή στο ύφασμα του ρούχου που θα επιλέξετε καθώς όπως όλα τα animal prints πολλές φορές δείχνουν φθηνά και είναι κάτι που δε θα σας αρέσει. Επιπλέον, θα πρέπει πάντα να επιλέγετε να φοράτε ένα κομμάτι snake print αλλιώς το στυλ σας θα χαρακτηριστεί από υπερβολή και έλλειψη γούστου.

Εάν φορέσετε ένα κομμάτι snakeskin print σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα, για αυτό φροντίστε το υπόλοιπο στυλ σας να είναι ιδιαίτερα απλό και φυσικά να διατηρήσετε μία μονοχρωμία. Για παράδειγμα, για κομψό και στυλάτο look συνδυάστε το snakeskin print παντελόνι σας με μία μπεζ καφέ μπλούζα και ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση. Επίσης τα snake prints ταιριάζουν άψογα και με σκούρα χρώματα όπως το μπορντό, το κυπαρισσί και το δαμασκηνί.

Τολμήστε να πειραματιστείτε συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ με τα snake prints ρούχα σας. Για παράδειγμα, φορέστε το snake print σακάκι σας με ένα girly φόρεμα και στη στιγμή θα αποκτήσετε ένα funky και stylish look.

Μπορείτε να φορέσετε το συγκεκριμένο trend στα αξεσουάρ σας. Σίγουρα μία εμφάνιση θα είναι πιο στυλάτη και λαμπερή εάν για παράδειγμα κρατήσετε ένα snake print clutch ή συνδυάσετε το μαύρο φόρεμά σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες φίδι.

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στο συγκεκριμένο trend, εμείς σας προτείνουμε να προσανατολιστείτε στην αγορά ενός σακακιού, το οποίο δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και μπορείτε να το φοράτε από το πρωί με ένα τζιν, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι nude γόβες μέχρι το βράδυ πάνω από το little black dress.