Διατηρήστε το στυλ σας ακόμα και όταν πέφτει το θερμόμετρο!

Στις περισσότερες από εμάς δε μας αρέσει να κυκλοφορούμε τις κρύες ημέρες του χειμώνα με χοντρά και μακριά μπουφάν που χαλάνε το στυλ μας και δε μας προσδίδουν ίχνος θηλυκότητας. Βέβαια όταν κάνει κρύο έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε ζεστές, οπότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση για να συνδυάσουμε την κομψότητα με τη ζεστασιά και την άνεση. Τι θα πρέπει να φοράμε λοιπόν για να μην πάθουμε κρυοπαγήματα στο όνομα του στυλ; Σας έχουμε τη λύση και για αυτό! Θα σας αποκαλύψουμε τα πέντε απαραίτητα κομμάτια που θα σας προστατέψουν από το κρύο και παράλληλα δε θα καταστρέφουν στυλιστικά την εικόνα σας.

Cardigan Boyfriend: Είναι η πολύτιμη ζακέτα μας, άλλοτε μάλλινη και άλλοτε κασμιρένια αλλά πάντα τόσο όσο λεπτή χρειάζεται ώστε να μπορεί να φορεθεί κάτω από παλτό μας και να μας χαρίσει ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς αλλά και ένα ιδιαίτερο στυλ.

Χοντρά καλσόν: Τα αγαπάμε πολύ γιατι μπορούν να μετατρέψουν μία super mini φούστα σε κατάλληλη για το γραφείο! Επίσης είναι θαυματουργά γιατί καλύπτουν κάθε ατέλεια στα πόδια μας και το σημαντικότερο είναι η λύση μας για κάτω από το παντελόνι όταν το κρύο είναι τσουχτερό!

Γούνινα γιλέκα: είτε faux είτε αληθινό κάνει τη δουλειά του όπως και να έχει! Φορέστε το πάνω από λεπτά πουλοβεράκια, πάνω από παλτό ακόμα και από το t-shirt και εκτός από την προστασία από το κρύο θα έχετε ένα άψογο στυλ.

Ψηλές μπότες: Ήρθε η ώρα να κάνετε την εμφάνισή σας ως pretty woman! Φορέστε μπότες που φθάνουν μέχρι πάνω από το γόνατο με το skinny παντελόνι σας ή με τη φούστα σας και μείνετε ζεστή. Με αυτό τον τρόπο θα είσαστε και κομψή αλλά παράλληλα θα αναδείξετε και τα καλλίγραμμα πόδια σας. Φυσικά θα πρέπει να προτιμήσετε να είναι flat για να μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Skinny πουκάμισα: αυτά τα πουκάμισα είναι τόσο λεπτά που μπορείτε να τα φορέσετε μέσα από το αγαπημένο κασμιρένιο πουλοβεράκι σας ενώ το χαριτωμένο Peter Pan κολάρο θα προσθέσει στυλ στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας.