Φορέστε το maxi φόρεμά σας ακόμα κι αν είσαστε μικροκαμωμένη

Στο πάρτι που διοργανώνουν οι φίλοι σας για την Πρωτοχρονιά θα θέλατε πολύ να κάνετε την εμφάνισή σας με ένα maxi φόρεμα. Διστάζετε όμως καθώς η φύση σας στέρησε δύο, τρεις πόντους από το ύψος σας και νομίζετε ότι δε θα σας κολακεύει καθόλου. Κι όμως εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας πιστέψτε μας όλοι στο πάρτι θα μιλούν για το άψογο στυλ σας κι όχι για το ύψος σας!

Tips

Καταρχήν θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το φόρεμά σας έχει το σωστό μήκος που είναι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Oπωσδήποτε θα πρέπει να έχει ένα βαθύ ντεκολτέ κάτι που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ύψους.

Θα πρέπει να αποφύγετε τον όγκο στο κάτω μέρος και να φροντίσετε να διαγράφει τις καμπύλες σας. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα φόρεμα με ζώνη ψηλά στη μέση διότι με αυτό τον τρόπο θα χωριστεί το σώμα σας σε δύο μέρη και αυτομάτως τα πόδια σας θα φαίνονται ψηλότερα.

Αποφύγετε τα πολλά χρώματα ή τα prints διότι χωρίζουν τα μέρη του σώματος και σίγουρα θα δείχνετε λες και κρύβεστε στο φόρεμά σας. Επιλέξτε ένα μονόχρωμο φόρεμα που ξεγελάει οπτικά και μακραίνει τη σιλουέτα.

Φυσικά θα πρέπει να φορέστε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. Ολοκληρώστε το look με τα ανάλογα αξεσουάρ. Κρατήσετε μία τσάντα σε μικρό μέγεθος και προσθέστε λάμψη στην εμφάνισή σας φορώντας μακριές αλυσίδες.