You are in the army now…

Print παραλλαγής, μεταλλικά κουμπιά, επωμίδες, στρατιωτικά εμβλήματα, ψηλοτάκουνα army μποτάκια. Το στρατιωτικό στυλ επέστρεψε στην πιο θηλυκή του εκδοχή. Είναι γεγονός πως φορώντας για παράδειγμα ένα military jacket ακόμα και αν το συνδυάσετε με το πιο απλό ντύσιμο, η εμφάνισή σας θα αποκτήσει αμέσως στυλ. Για εσάς που σκέφτεστε να ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τάση, θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές για να αποφύγετε τις υπερβολές. 

Καταρχήν εάν αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτό το στυλ, σας προτείνουμε να αγοράσετε κάτι απλό και όχι εξεζητημένο, το οποίο θα μπορείτε να φοράτε κάθε φορά που επιστρέφει το συγκεκριμένο trend.   

Όσες αγαπάτε το military look και θέλετε να το υιοθετήσετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα στυλ με το οποίο θα μαγνητίσετε τα βλέμματα την Παρασκευή το βράδυ που θα πίνετε το ποτό σας με τη φίλη σας και σίγουρα θα σας σχολιάσουν αρνητικά οι συνάδελφοι σας εάν εμφανιστείτε με ένα παντελόνι παραλλαγής για παράδειγμα στο γραφείο. 

Για να μη χαρακτηριστεί υπερβολική η εμφάνισή σας θα πρέπει να επιλέγετε κάθε φορά μόνο ένα military κομμάτι, είτε αυτό είναι ένα jacket, είτε οι army boots, διαφορετικά κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε κιτς.

Τολμήστε να συνδυάσετε τα military κομμάτια με φωτεινά και ιδιαίτερα χρώματα όπως το μωβ και το κόκκινο και να "παίξετε" με τα διαφορετικά στυλ, συνδυάζοντας για παράδειγμα τη metallic φούστα σας με το military jacket.

Σας προτείνουμε να αποφύγετε να φορέσετε το συγκεκριμένο trend σε print παραλλαγής καθώς είναι πολυφορεμένο, αναμενόμενο και βαρετό.

Για εσάς που δεν είσαστε έτοιμη να τολμήσετε το military look, εάν θέλετε μπορείτε να ξεχάσετε μπότες, χρυσά κουμπιά και στρατιωτικά παντελόνια και να φορέσετε ρούχα και αξεσουάρ σε αποχρώσεις χακί και λαδί που είναι μέρος της συγκεκριμένης τάσης.