Το γούνινο γιλέκο

Το απόλυτο must have κομμάτι για αυτό το χειμώνα είναι το γούνινο γιλέκο. Εκτός από τη ζεστασιά που μας προσφέρει δίνει στυλ σε κάθε εμφάνιση ενώ φοριέται από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στις εξόδους μας. Επιπλέον, οι στυλιστικές επιλογές που έχουμε είναι πάρα πολλές καθώς συνδυάζεται με όλα σχεδόν τα ρούχα, δίνοντας κάθε φορά μία τελείως διαφορετική εικόνα στην εμφάνισή μας. Ανάλογα με τα ρούχα που διαθέτετε στη ντουλάπα σας και φυσικά το στυλ σας, μάθετε πώς μπορείτε να το φορέσετε.

Αρχικά θα πρέπει να πούμε ότι είναι η καλύτερη λύση εάν έχετε βαρεθεί το παλτό, το jacket ή το σακάκι σας καθώς φορώντας ένα γούνινο γιλέκο το ντύσιμο σας αποκτά στη στιγμή στυλ. 

Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με ένα τζιν ή με το αγαπημένο σας κολαν. Και στις δυο περιπτώσεις φορεστε ένα t -shirt σε φαρδιά γραμμή μέσα από το γιλέκο και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας για να είναι τέλειο στυλιστικά το αποτέλεσμα. 

Μια άλλη must επιλογή είναι ο συνδυασμός του γιλέκου σας με δερμάτινο κολάν και ένα λεπτό πουλοβεράκι με V. Επιλέξτε τις ankle boots σας για πιο trendy εμφανίσεις. 

Αν είσαστε ο τύπος του used τζιν, σηκώστε τα πατζάκια του για να φανεί ο αστράγαλός σας, διαλέξτε και ένα καρό πουκάμισο μέσα από το γιλέκο σας και κάντε τη διαφορά με τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.  

Για πιο θηλυκές εμφανίσεις, συνδυάστε το με εφαρμοστό mini φόρεμα, οπάκ καλσόν και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας. 

Η πένσιλ φούστα μέχρι το γόνατο που είναι συνώνυμο της κομψότητας θα αποκτήσει διαφορετικό στυλ με το γιλέκο σας, ειδικά εάν μέσα από αυτό φορέσετε μπλούζα σε στενή γραμμή ζιβάγκο και φυσικα τις ψηλοτάκουνες γόβες σας. 

Για να πετύχετε πιο νεανικό αποτέλεσμα δοκιμάστε να το συνδυάσετε με mini φόρεμα σε φαρδιά γραμμή και τις ankle boots. 

Το skinny παντελόνι σας θα ταιριάζει τέλεια με ένα μοντέρνο γιλέκο συνδυασμένο με μια loose μπλούζα και τις μπαλαρίνες ή τα brogues. 

Πάντως, εάν διαθέτετε τέλειες αναλογίες και φυσικά το ανάλογο ύψος φορώντας μακρύ φόρεμα και χαμηλά μποτάκια σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητη.