Τι μηνύματα στέλνουν τα χρώματα που φοράτε ;

Είτε πρόκειται να πάτε σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, είτε να συναντηθείτε με τον καλό σας, το ρούχο που θα επιλέξετε και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να είναι στη σωστή απόχρωση. Ποιος είναι ο λόγος; Τα χρώματα στα ρούχα μας μαρτυρούν πολλά για τη διάθεση αλλά και την προσωπικότητά μας! Μάθετε λοιπόν τι μηνύματα στέλνετε στους άλλους ανάλογα με το χρώμα που φοράτε!

Κόκκινο

Το κόκκινο χρώμα είναι ιδανική επιλογή εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή. Το μήνυμα που θα στείλετε είναι ότι είσαστε μια γυναίκα με πάθος, φιλοδοξίες, ενεργητικότητα, απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό της και σας αρέσει να έχετε την εξουσία.

Μαύρο και γκρι

Το ξέρουμε ότι νιώθετε πολύ όμορφα φορώντας το μαύρο σας φόρεμα ωστόσο τα μηνύματα που στέλνετε δεν είναι και τόσο κολακευτικά για εσάς. Επιλέγοντας μαύρο ή γκρι αυτό που λέτε είναι ότι έχετε κακή ψυχολογία και επιπλέον ότι δε διαθέτετε καθόλου αυτοπεποίθηση για αυτό επιλέξατε ένα χρώμα το οποίο δε θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Μπλε

Εάν επιλέξετε σκούρο μπλε θα πείτε ότι έχετε μία τάση προς τη μελαγχολία αντιθέτως οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα πουν ότι σας αρέσει να ονειροπολείτε και σας διακρίνει η ειλικρίνεια, η αφοσίωση και η ψυχραιμία.

Ροζ

Φορώντας ροζ στέλνετε το μήνυμα ότι είσαστε ιδιαίτερα προσιτή, φιλική, τρυφερή και νοιάζεστε πολύ για τους άλλους.

Κίτρινο και χρυσό

Θα προβάλετε τη ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας και θα δηλώσετε ότι είσαστε ένας χαρούμενος, δημιουργικός και αισιόδοξος άνθρωπος.

Πορτοκαλί

Επιλέξτε το πορτοκαλί χρώμα εάν θέλετε να τονίσετε τη δημιουργικότητα σας, το δυναμισμό σας αλλά και το πόσο ενθουσιώδης είσαστε.

Πράσινο

Φορέσετε πράσινο για να προβάλετε την ηρεμία και την ισορροπία που σας διακρίνει.

Καφέ και παστέλ χρώματα

Δείχνουν ότι είσαστε φιλική, χαλαρή και ότι σας διακρίνει η απλότητα και η πρακτικότητα.

Μωβ

Το μωβ δείχνει ότι αισθάνεστε ιδιαίτερη και μοναδική παράλληλα όμως περνάει το μήνυμα ότι αναζητάτε την προσοχή των άλλων και την επιβεβαίωση.

Λευκό

Φορώντας λευκό χρώμα θα δείξετε στους άλλους ότι είσαστε έτοιμη για μια νέα αρχή και ότι σας χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια και η εντιμότητα.