Μεταμορφώστε το στυλ σας απλά με ένα κασκόλ!

Τα κασκόλ και τα φουλάρια είναι από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ το χειμώνα. Εκτός του ότι μας προσφέρουν ζεστασιά, δίνουν στυλ ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση και αποτελούν την πιο εύκολη και οικονομική λύση για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Διαβάστε πως μπορείτε να προσθέσετε αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ στο look σας ώστε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσες τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις σας.

Καταρχήν προμηθευτείτε κασκόλ σε λευκό και μαύρο χρώμα γιατί θα σας χρειαστούν σίγουρα στην καθημερινότητά σας. Το μεν λευκό είναι πολύ αριστοκρατικό και θα έχετε τη δυνατότητα να το συνδυάσετε με πολλά σύνολα, το δε μαύρο είναι εξαιρετικά σικ και μπορεί να φορεθεί άνετα και σε βραδινές εμφανίσεις. Σημαντικό είναι να επιλέγετε καλής ποιότητας υφάσματα στα κασκόλ σας για να μπορείτε να τα φοράτε όλες τις ώρες. Αν βέβαια δε θέλετε να βγείτε εκτος μπάτζετ αγοράστε κάποια οικονομικά για καθημερινή χρήση και δύο κασμιρένια ή επώνυμα για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας.

Εάν έχετε υιοθετήσει το ανδρόγυνο look και συνδυάζετε συχνά το λευκό σας πουκάμισο με σκουρόχρωμο παντελόνι σε ανδρική γραμμή, σίγουρα θα επιλέγετε να δώσετε λάμψη στην εμφάνισή σας φορώντας κάποιο κολιέ. Δοκιμάστε να το αντικαταστήσετε τυλίγοντας ένα μεταξωτό φουλάρι με κάποιο έντονο μοτίβο γύρω από λαιμό σας. Θα σας φωτίσει πολύ περισσότερο και θα δώσει μια πιο μοντέρνα πινελιά στο ντύσιμό σας.

Εάν είσαστε πιο casual τύπος, μπορείτε να προσθέσετε στο απλό λευκό t-shirt σας, το οποίο έχετε συνδυάσει με ένα σκουρόχρωμο τζιν, ένα κασκόλ σε λαμπερό χρώμα. Ολοκληρώστε το look με ένα δερμάτινο μπουφάν και τις μπαλαρίνες σας. Επίσης, για μια ακόμα άψογη casual εμφάνιση αντικαταστήσετε το απλό t -shirt σας με μια μπλούζα ζιβάγκο και τυλίξτε στο λαιμό σας ένα μακρύ κασκόλ το οποίο θα φθάνει μέχρι τη μέση σας. Ολοκληρώστε το look σας με ένα μεσάτο σακάκι και τις ψηλοτάκουνες μπότες σας.

Εάν έχετε βαρεθεί το μικρό μαύρο σας φόρεμα και ψάχνετε έναν τρόπο να ανανεώσετε την εικόνα του ένα μεταξωτό μαντήλι γύρω από λαιμό σας είναι ό,τι πρέπει.

Θυμηθείτε: υπάρχουν πολύ τρόποι για να τυλίξετε το κασκόλ γύρω απο το λαιμό σας. Πειραματιστείτε με διαφορετικά δεσίματα πριν ολοκληρώσετε το look σας.

Tips

Εάν θέλετε να αποκτήσετε λίγους παραπάνω πόντους, επιλέξτε ένα πολύ μακρύ κασκόλ το οποίο θα τυλίξετε γύρω από το λαιμό σας αφήνοντας τη μία άκρη να πέφτει στο μπροστινό μέρος.

Εάν έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια στην περιφέρεια ή θέλετε να τονίσετε το μπούστο σας πάρτε ένα μακρύ κασκόλ και τυλίξτε το αρκετές φορές γύρω από το λαιμό σας.