Τι να μη φορέσετε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι της δουλειάς σας!

Η εταιρεία που εργάζεστε πρόκειται να κάνει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι κι εσείς έχετε αγχωθεί πολύ για το τι θα φορέσετε...Πριν πάτε για ψώνια για την αναζήτηση του τέλειου ρούχου διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε στην εμφάνισή σας.

Υπερβολικά ψηλά τακούνια

Το ξέρουμε ότι πρέπει να έχει κανείς ταλέντο για να μπορέσει να ισορροπήσει σε δωδεκάποντα, ωστόσο είναι ένα ταλέντο που δε χρειάζεται να το γνωρίζει το αφεντικό σας. Ένα ζευγάρι γόβες με κανονικό τακούνι είναι ό,τι πρέπει για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Βαθύ ντεκολτέ

Εννοείται ότι επιτρέπεται να είσαστε λίγο πιο σέξι, ωστόσο μην το παρακάνετε. Το πάρτι στο γραφείο δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αποκαλυπτικά ντεκολτέ σε φορέματα ή μπλούζες.

Κοστούμι

Το πάρτι στο γραφείο είναι μια ευκαιρία να είσαστε πιο χαλαρή. Ειδικά εάν επιβάλλεται να φοράτε κοστούμι στην καθημερινότητά σας θα πρέπει να αποφύγετε το συγκεκριμένο look. Προτιμήστε να φορέσετε ένα κοκτέιλ φόρεμα, στο οποίο θα προσθέσετε λίγη λάμψη, φορώντας κάποιο αξεσουάρ.

Casual ντύσιμο

Ακόμη κι αν το πάρτι γίνει το μεσημέρι σε κάποιο χώρο της εταιρείας αντισταθείτε στον πειρασμό να εμφανιστείτε με τζιν και αθλητικά παπούτσια.

Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και αξεσουάρ

Μπορεί να λατρεύετε το πουλόβερ που σας έπλεξε η γιαγιά σας πέρσι με τους ταράνδους αλλά ξεχάστε το! Είναι ένα ρούχο που σίγουρα δεν πρέπει να φορέσετε στο πάρτι της δουλειάς σας-ούτε πουθενά αλλού-. Επίσης, αποφύγετε τα σκουλαρίκια μπάλες, τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, τις στέκες με τα κέρατα του ταράνδου και τις καρφίτσες γκι.