× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
13 Μαΐου 2025 |
| | |
13 Μαΐου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
15/10/2013
|
17:11

Για αυγά μάτια… haute cuisine

Αναβαθμίστε το ταπεινό πιάτο, με λίγο...ξύδι!

Email
Γεύσεις
-
14/10/2013
|
16:48

Για να ξέρετε πότε έχει κάψει το λάδι

Βουτήστε μέσα την άκρη μιας οδοντογλυφίδας ή μιας ξύλινης κουτάλας

Email
Γεύσεις
-
11/10/2013
|
18:15

Για έναν βελούδινο πουρέ

Όλη η ουσία είναι στην... στεγνή πατάτα

Email
Γεύσεις
-
09/10/2013
|
17:29

Για να μην κιτρινίσει το κουνουπίδι κατά το βράσιμο

Για να κρατήσει το φωτεινό λευκό του χρώμα, προσθέστε λίγο γάλα στο αλατισμένο νερό

Email
Γεύσεις
-
08/10/2013
|
19:44

Τηγανίστε τέλεια τις κροκέτες

Κρατήστε τις για 5 δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του λαδιού και μετά αφήστε τις ελεύθερες μέσα στο σκεύος

Email
Γεύσεις
-
07/10/2013
|
19:06

Για αυθεντικά, ιταλικά ζυμαρικά

Ρίξτε τα στην κατσαρόλα με την σάλτσα της επιλογής σας και αφήστε να βράσουν όλα μαζί για ένα λεπτό

Email
Γεύσεις
-
02/10/2013
|
21:33

Διατηρείστε φρέσκα τα μπαχαρικά σας

Μην τα αποθηκεύετε στο συνηθισμένο μέρος, πάνω από τον απορροφητήρα

Email
Γεύσεις
-
23/09/2013
|
17:00

Κρατήστε τα καρότα φρέσκα στο ψυγείο

Κόψτε τα κοτσάνια και βάλτε τα σε σακούλα polypack

Email
Γεύσεις
-
19/09/2013
|
16:41

Για τραγανές τηγανητές πατάτες

Tις αλατίζουμε πριν τις βάλουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι

Email
Γεύσεις
-
12/09/2013
|
15:37

Για να μην τραβήξουν λάδι οι μελιτζάνες στο τηγάνι

Φροντίζουμε να μην τις τρυπάμε με το πιρούνι

Email
Γεύσεις
-
09/09/2013
|
15:30

Για μια αφράτη σαντιγί

Τι να κάνετε για να μην σας κόψει στο χτύπημα

Email
Γεύσεις
-
06/09/2013
|
16:04

Διατηρείστε τις ντομάτες ζουμερές

Ένα απλό κόλπο για να μη χαλάσουν οι ντομάτες, που έχουν μείνει στο ψυγείο.

Email
Γεύσεις
-
08/08/2013
|
16:04

Ξεφλουδίστε εύκολα τις βραστές πατάτες

Από την κατσαρόλα βάλτε τις αμέσως σε κρύο νερό

Email
Γεύσεις
-
01/08/2013
|
16:27

Πώς να μη σβολιάσει η μπεσαμέλ

Χτυπήστε τη στο μίξερ πριν την απλώσετε στο φαγητό

Email
Γεύσεις
-
25/07/2013
|
17:13

Πώς να μείνουν πράσινα τα χορταρικά μετά το βράσιμο

Σκεπάστε τα απευθείας με παγάκια ή βάλτε τα σε παγωμένο νερό.

Email
Γεύσεις
-
18/07/2013
|
20:01

Τηγανίζουμε ψάρι χωρίς μυρωδιές

Προσθέτουμε στο τηγάνι με το λάδι ένα κλωναράκι φρέσκια ρίγανη ή / και δεντρολίβανο.

Email
Γεύσεις
-
11/07/2013
|
17:44

Δώστε άρωμα στο κοτόπουλο

Η συνταγή της... επιτυχίας για το τέλειο τσιγάρισμα.

Email
Γεύσεις
-
04/07/2013
|
16:33

Για το τέλειο κοκκινιστό!

Πώς μπορείτε να κάνετε την αγαπημένη γεύση ακόμη καλύτερη;

Email
Γεύσεις
-
27/06/2013
|
19:00

Δώστε γεύση στα λαδερά φαγητά

Το μυστικό βρίσκεται σε τρεις... κόκκους !

Email
Γεύσεις
-
20/06/2013
|
16:14

Τσιγαρίζοντας κρέας

Για να μη σας βγει σκληρό από το τηγάνι ή την κατσαρόλα.

Email
Γεύσεις
-
11/06/2013
|
19:26

Πώς να ψήσετε σωστά το ψάρι στη σχάρα

Μικρά, επαγγελματικά μυστικά του τέλειου ψησίματος

Email
Γεύσεις
-
30/05/2013
|
16:29

Πώς να βράσετε αυγά στην… εντέλεια

Δύο βασικές κινήσεις για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Email
Γεύσεις
-
28/05/2013
|
19:05

Φτιάχνοντας σπιτικό ζωμό ψαριού

Αν έρθει στην κουζίνα σας ένα μεγάλο ψάρι, φτιάξτε με αρωματικά λαχανικά τον δικό σας ζωμό

Email
Γεύσεις
-
23/05/2013
|
15:39

Για να μην ψάχνετε τα μπαχαρικά μέσα στο φαγητό

Σε όλους αρέσουν, αλλά κανένας δεν τα θέλει μέσα στο πιάτο του.

Email
Γεύσεις
-
16/05/2013
|
16:59

Φτιάχνοντας ζυμάρι για σπιτική πίτσα

Το πιο σπουδαίο μυστικό βρίσκεται στο... αλεύρι.

Email

Posts navigation

< 1 … 5 6 7 8 9 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email