× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
24 Αυγούστου 2025 |
| | |
24 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
05/01/2015
|
10:11

Καροτοσαλάτα με σταφίδες

Υλικά Για 4-6 άτομα 8 μεγάλα καρότα1 μικρή σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη1 κούπα γραβίερα ψιλοτριμμένη4 κουταλιές της σούπας χοντροκομμένα φιστίκια4 κουταλιές της σούπας σταφίδες, χωρίς σπόρους½ κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη½ κουταλιά του γλυκού κύμινο σε σκόνη¼ κουταλιά του γλυκού πιπέρι καγιέν, ή περισσότερο, κατά προτίμηση1/3 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδοΧυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλιΑλάτι, πιπέρι¼…

Email
Γεύσεις
-
05/01/2015
|
8:03

Κοτόπουλο με χυλοπίτες

Σερβίρουμε σε μερίδες και πασπαλίζουμε εάν θέλουμε με το τριμμένο τυρί ή με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.

Email
Γεύσεις
-
03/01/2015
|
23:10

Χοιρινό ρολό γεμιστό με μήλο και κρεμμύδι

Λαχταριστό και εύκολο ρολό χοιρινό για το μεσημεριανό σας.

Email
Γεύσεις
-
03/01/2015
|
20:51

Δίπλες τριαντάφυλλο

Παραδοσιακό γιορτινό έδεσμα που δεν λείπει από κανένα σπίτι.

Email
Γεύσεις
-
02/01/2015
|
14:41

Σουφλέ με σπανάκι και φέτα

Μια ελαφριά εκδοχή για σουφλέ.

Email
Γεύσεις
-
02/01/2015
|
10:29

Καρέ χοιρινού με μέλι και ξερά δαμάσκηνα

Όταν είναι έτοιμο, μεταφέρουμε το καρέ σε μια στρογγυλή πιατέλα, συνοδεύουμε με τις πατάτες και τα μήλα, τα οποία τοποθετούμε είτε στην ίδια είτε σε άλλη πιατέλα.

Email
Γεύσεις
-
02/01/2015
|
8:14

Μοσχάρι στη γάστρα με πορτοκάλι

Σερβίροντας γαρνίρουμε το πιάτο με το φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Email
Γεύσεις
-
31/12/2014
|
12:39

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι με ελβετικές πατάτες ροστί

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες μας αφού πρώτα τις βράσουμε.

Email
Γεύσεις
-
30/12/2014
|
17:11

Συνταγή για βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας!

Όταν το must γλυκό των Χριστουγέννων συνδυαστεί με τη λατρεμένη σοκολάτα, το αποτέλεσμα είναι... αξέχαστο!

Email
Γεύσεις
-
30/12/2014
|
8:28

Σαλάτα με σπανάκι και γαλοπούλα

Η γαλοπούλα που περίσσεψε γίνεται σαλάτα.

Email
Γεύσεις
-
29/12/2014
|
11:27

Χοιρινό κότσι με μπύρα

Προσθέτουμε όση τριμμένη γραβιέρα θέλουμε και ανακατεύουμε.

Email
Γεύσεις
-
29/12/2014
|
8:30

Τρουφάκια σοκολάτας με αμύγδαλο

Για το γιορτινό τραπέζι.

Email
Γεύσεις
-
28/12/2014
|
16:15

Πράσινη σαλάτα με μανιτάρια portobello

Σερβίρουμε τη σάλτσα πάνω σε ζεστά ζυμαρικά.

Email
Γεύσεις
-
28/12/2014
|
13:00

Χοιρινό με σέλινο

Περιχύνουμε το χοιρινό μας με σάλτσα αυγολέμονο.

Email
Γεύσεις
-
28/12/2014
|
9:00

Για κρέας που λιώνει στο στόμα

Το μοσχάρι καλό θα είναι να το αλατίζουμε στο τέλος, γιατί και αυτό συμβάλει.

Email
Γεύσεις
-
27/12/2014
|
16:38

Καραμελωμένα ποπ κορν

Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.

Email
Γεύσεις
-
27/12/2014
|
13:00

Φτιάξτε εύκολη σάλτσα ντομάτας σε 1 λεπτό

Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατέψτε τα δυνατά για 1 λεπτό και η σάλτσα είναι έτοιμη, δεν θέλει βράσιμο ή κάτι άλλο.

Email
Γεύσεις
-
27/12/2014
|
8:30

Πώς να ψήσετε γρήγορα το κοτόπουλο

Μάθετε όλους τους τρόπους για να ψήστε ακόμα πιο γρήγορα το κοτόπουλο.

Email
Γεύσεις
-
26/12/2014
|
17:00

Βασιλόπιτα κέικ

Αφού τη βγάλετε από το φούρνο πασπαλίστε από πάνω με άχνη ζάχαρη.

Email
Γεύσεις
-
26/12/2014
|
11:44

Κουραμπιές ο χιονισμένος και μελομακάρονο της μακαριότητας

Η ιστορία των διάσημων γλυκών των Χριστουγέννων!

Email
Γεύσεις
-
26/12/2014
|
8:30

Muffin καρύδας από τη Γαλλία

Αλείφουμε με βούτυρο και αλεύρι τις ατομικές φόρμες για κέικ (σαν αυτές που φτιάχνουμε και τα muffins), τις γεμίζουμε μέχρι τα 3/4 και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.

Email
Γεύσεις
-
25/12/2014
|
16:01

Μάφινς με καρύδια και μύρτιλλα

Βγάλτε τα μάφινς από το ταψί και αφήστε τα να κρυώσουν πάνω σε μια σχάρα, μαζί με το χαρτί.

Email
Γεύσεις
-
25/12/2014
|
11:30

Οδηγίες για το ψήσιμο της γαλοπούλας

Αφήνοντας να ξεκουραστεί όχι μόνο σας δίνει το χρόνο να τελειώσει το ζωμό, και τα υπόλοιπα ορεκτικά, αλλά δίνει χρόνο στη γαλοπούλα να βγάλει όλη της τη γεύση!

Email
Γεύσεις
-
25/12/2014
|
9:40

Το Ρόδι

Ένα φρούτο άμεσα συνδεδεμένο με τη γιορτή των Χριστουγέννων!

Email
Γεύσεις
-
24/12/2014
|
10:36

Το μυστικό για να διατηρήσετε φρέσκα τα λεμόνια

Δείτε ένα έξυπνο tip για να διατηρείται φρέσκα και μυρωδάτα τα λεμόνια σας.

Email

Posts navigation

< 1 … 63 64 65 66 67 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email