× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
24 Αυγούστου 2025 |
| | |
24 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
24/12/2014
|
8:46

Κορμός με σαντιγί και κεράσια

Τυλίξτε προσεκτικά από άκρη σε άκρη και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες. Πασπαλίστε με κακάο ή άχνη ζάχαρη και σερβίρετε κομμένο σε φέτες.

Email
Γεύσεις
-
23/12/2014
|
12:17

Η γαλοπούλα των Χριστουγέννων με γέμιση μανιταριών

Μια διαφορετική προσέγγιση.

Email
Γεύσεις
-
23/12/2014
|
8:34

Η σαλάτα της Πρωτοχρονιάς

Με αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και καπνιστό χοιρινό σύγκλινο ή απάκι.

Email
Γεύσεις
-
22/12/2014
|
17:57

Candy cane cookies

Σε ένα μεγάλο μπολ ή κάδο του μίξερ περίπτερο, ανακατεύετε τη ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει.

Email
Γεύσεις
-
22/12/2014
|
10:44

Μακαρόνια με κοτόπουλο και σπαράγγια

Ρίχνουμε τα βίδες με τα σπαράγγια στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Email
Γεύσεις
-
22/12/2014
|
9:09

Κανταΐφι λευκών τυριών και γλυκό του κουταλιού σταφύλι με μοσχάτο

Αυτό το πιάτο το είχα σερβίρει πριν χρόνια σε ένα μενού Χριστουγέννων με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Email
Γεύσεις
-
21/12/2014
|
17:45

Ξεροτήγανα με μέλι και κανέλα

Όταν τηγανιστούν όλα, τα τοποθετούμε σε βαθιά πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα ή με μέλι.

Email
Γεύσεις
-
21/12/2014
|
12:43

Σούπα αυγολέμονο με κοτόπουλο

Σκεπάστε και σιγοβράστε τη σούπα, ώσπου να μαλακώσει το ρύζι, 20' περίπου.

Email
Γεύσεις
-
21/12/2014
|
9:00

Τραγανό ψωμί με παρμεζάνα και δεντρολίβανο

Ψήνουμε το ψωμάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς 30 λεπτά με αντιστάσεις πάνω και κάτω μέχρι να ροδίσει.

Email
Γεύσεις
-
20/12/2014
|
18:01

Πουτίγκα με κρουασάν και πραλίνα φουντουκιού

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 30 λεπτά.

Email
Γεύσεις
-
20/12/2014
|
12:01

Γέμιση γαλοπούλας με μανιτάρια

Ταιριάζει απόλυτα με τρυφερό κρέας της γαλοπούλας!

Email
Γεύσεις
-
20/12/2014
|
8:30

Φτιάξτε τα δικά σας, ιδιαίτερα κριτσίνια!

Κριτσίνια καρότου.

Email
Γεύσεις
-
19/12/2014
|
11:36

Η καρμπονάρα στο φούρνο με τρία τυριά!

Αρχικά σε μια κατσαρόλα, βάζουμε νερό μέχρι τη μέση και λίγο αλάτι και αφήνουμε να βράσει.

Email
Γεύσεις
-
19/12/2014
|
8:21

Γουρουνόπουλο στο φούρνο

Το πρώτιστο σε αυτή την συνταγή οι πρώτες ύλες και φυσικά ένα καλό θαλασσινό αλάτι.

Email
Γεύσεις
-
18/12/2014
|
17:31

Αγριογούρουνο με πουρέ

Για το φαγητό αυτό καλό είναι να ξεκινήσουμε την προεργασία μια με δύο ημέρες πριν.

Email
Γεύσεις
-
18/12/2014
|
12:28

Παραδοσιακή βασιλόπιτα

Η συνταγή για το πρωτοχρονιάτικο κέικ.

Email
Γεύσεις
-
18/12/2014
|
9:46

Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ρόδι

Παίρνουμε διάφορα φρέσκα φυλλώματα σαν βάση (λόλες, γαλλικό μαρούλι και παντζαρόφυλλα).

Email
Γεύσεις
-
17/12/2014
|
9:49

Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα

Μαρινάρουμε την γαλοπούλα μας με το μείγμα για 5-6ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.

Email
Γεύσεις
-
16/12/2014
|
10:09

Μανιτάρια Portobello με χριστουγεννιάτικη γέμιση

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους.

Email
Γεύσεις
-
15/12/2014
|
9:52

Λίγα λόγια για το Μενού των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Επιλέξτε από νωρίς το κυρίως γεύμα των εορτών.

Email
Γεύσεις
-
12/12/2014
|
10:36

Γαριδομακαρονάδα “ριζοτέ”

Για 4 άτομα παίρνουμε 1 κιλό γαρίδες, κατά προτίμηση Αμφιλοχίας ή Πλαταμώνα, τις καθαρίζουμε από τα τσόφλια τους και το εντεράκ ι χωρίς όμως να βγάλουμε το κεφάλι τους.

Email
Γεύσεις
-
11/12/2014
|
10:54

Σούπα γλυκιάς κολοκύθας και βάση για πουρέ κολοκύθας

Προαιρετικά προσθέτουμε λίγο σοταρισμένο μπέικον και έχουμε έτοιμη την βάση μας.

Email
Γεύσεις
-
10/12/2014
|
9:11

Μοσχαρίσιο συκώτι με καραμελωμένα κρεμμύδια

Για τους λάτρεις του chilly μπορούν να προσθέσουν λίγο λεπτοκομμένο πάνω στο συκώτι.

Email
Γεύσεις
-
09/12/2014
|
8:42

Γεμιστή πατάτα με μπέικον και τυριά

Παίρνουμε 5 πατάτες και τις πλένουμε καλά με ένα σφουγγάρι ώστε να φύγει όλο το χώμα.

Email
Γεύσεις
-
08/12/2014
|
9:54

Πώς χρησιμοποιούμε το πορτοκάλι στη μαγειρική

Είναι γνωστό ότι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική αλλά και τη μαγειρική.

Email

Posts navigation

< 1 … 64 65 66 67 68 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email