Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό 47χρονο κτηνοτρόφο

Στιγμές τρόμου έζησε ένας κτηνογρόφος, ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του, τρέχοντας φλεγόμενος. Ο 47χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους, οι οποίοι του είχαν στήσει ενέδρα, ενώ κατάφερε τελικά να ξεφύγει έχοντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Όπως αναφέρει το thessalianews.gr, ο Αθανάσιος Κ., μετέβαινε σε περιοχή κοντά στην τοποθεσία Μπεχτέσι της Καρυάς, προκειμένου να ταϊσει το κοπάδι του. Στο σημείο εκείνο τον περίμεναν δύο άτομα, τα οποία του επιτέθηκαν. Οι δύο άνδρες τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά !

Ο κτηνοτρόφος αντέδρασε στη συνέχεια και κατάφερε να φτάσει ως το αυτοκίνητό του. Αφού έσβησε τη φωτιά, μπόρεσε να επιστρέψει στο χωριό, έχοντας σοβαρά εγκαύματα κυρίως στα χέρια του. Διακομίστηκε και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια.

Παράλληλα, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, αν δηλαδή πρόκειται για επίθεση με σκοπό τη ληστεία, για πράξη αντεκδίκησης ή κάτι άλλο...