Νεκρός αστυνομικός, έχασε τον έλεγχο του περιπολικού

Ενας αστυνομικός της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη συνάδελφος του τραυματίσθηκε σοβαρά, όταν το περιπολικό αυτοκίνητο που επέβαιναν εν ώρα υπηρεσίας ανατράπηκε λίγο έξω από τον Βόλο.

Νεκρός είναι ο 37χρονος αστυνομικός που οδηγούσε το αστυνομικό αυτοκίνητο και σοβαρά τραυματισμένος ο συνάδελφός του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού-συνεπιβάτη.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, στην εθνική οδό Βόλου-Μικροθηβών, στο ύψος της Μεγάλης Βελανιδιάς. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός του αστυνομικού οχήματος προσπάθησε να αποφύγει κάποιο ζώο που πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του αυτοκινήτου. Η πρόσκρουση στο οδόστρωμα ήταν τόσο σφοδρή που ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτινάχθηκε έξω από το περιπολικό. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου τους δύο αστυνομικούς. Για τον 37χρονο αστυνομικό της ΟΠΚΕ ήταν ήδη αργά, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

O άτυχος αστυνομικός ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.