Παραμορφωμένος σε μια λίμνη αίματος ο οδηγός του Μητροπολίτη Χαλεπίου

Εικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός στην Συρία. Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "ΔΟΓΜΑ" εξασφάλισε και παρουσιάζει το βίντεο με τη σωρό του οδηγού του Συρο-Ιακωβίτη Μητροπολίτη, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απαγωγής έξω από το Χαλέπι.

Η εικόνα προκαλεί σοκ. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Το πρόσωπο του έχει παραμορφωθεί και τίποτα δεν θυμίζει το πρόσωπο στην ταυτότητά του όπως φαίνεται στο βίντεο.

Πρόκειται για σκληρές εικόνες, που αντικατοπτρίζουν, το μίσος και την βαρβαρότητα.

Ήδη στη Συρία πολλοί Χριστιανοί τον θεωρούν μάρτυρα.

Ανεπιβεβαίωτες παραμένουν ακόμη οι πληροφορίες ότι αφέθηκαν ελεύθεροι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ που είχαν απαχθεί το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχία του Χαλεπίου. Ως λογικό συνεπακόλουθο, εντείνεται η ανησυχία για τη ζωή και την τύχη των δύο ανδρών.

Η ανακοίνωση της θρησκευτικής οργάνωσης Oeuvre d'Orient, την οποία μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν επιβεβαιώνεται από καμία άλλη πηγή και αυτό και μόνο το γεγονός προκαλεί προβληματισμό.