Λεωφορειακή γραμμή για τα…νοσοκομεία στην Θεσσαλονίκη

Ενα λεωφορείο για όλα τα νοσοκομεία είναι ένα αίτημα το οποίο υποστηρίζουν και προωθούν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, προκειμένου να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα ασθενείς και επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ζητήθηκε η υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς στα όριά του βρίσκονται τα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. "Η πρόταση αφορά τη δρομολόγηση μιας νέας λεωφορειακής γραμμής, που θα συνδέει τα νοσηλευτικά ιδρύματα μεταξύ τους. Πρόκειται για κάτι που δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη και θεωρούμε ότι θα εξυπηρετεί πολύ κόσμο", τονίζειο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα Κυκλοφορίας, Γιώργος Δημαρέλος.

Το αίτημα φαίνεται ότι υποστηρίζουν άλλωστε και όλες οι δημοτικές κοινότητες της Θεσσαλονίκης, συμφωνα με τον Αγγελιοφόρο. Την έγκρισή τους για τη δημιουργία αυτής της νέας λεωφορειακής γραμμής και την υποβολή του σχετικού αιτήματος στο ΣΑΣΘ έχουν ήδη δώσει ομόφωνα τα μέλη του συμβουλίου της α΄ δημοτικής κοινότητας. Ενθερμοι υποστηρικτές είναι, όμως, κυρίως οι εκπρόσωποι των υπόλοιπων δημοτικών κοινοτήτων αλλά και η δημοτική ενότητα της Τριανδρίας, καθώς γίνονται αποδέκτες αρκετών ανάλογων αιτημάτων δημοτών.