Σύζυγος επιχειρηματία που σκότωσαν στον Αλιμο: Ο άντρας μου δεν είχε αντιδικίες

H γυναίκα ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη μπαρ και αθλητή του body building

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του επιχειρηματία Μιχάλη Γιατράκη που άγνωστοι "γάζωσαν"  με 14 σφαίρες στη 1 το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη, στον Άλιμο.

Η αστυνομία εξετάζει το ο ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών καθώς ο τρόπος της δολοφονίας του επιχειρηματία ήταν "μαφιόζικος". Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητό φίλου του, στην οδό Κεφαλληνίας 14. Τότε ένα μαύρο όχημα σταμάτησε δίπλα του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. 

Ωστόσο, η σύζυγος του θύματος - η ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη μπαρ και αθλητή του body building - δήλωσε μέσω του δικηγόρου της, Δημήτρη Γκαβέλα, ότι ο άντρας της δεν είχε αντιδικίες. 

«Είμαι συγκλονισμένη από τον βίαιο και απροσδόκητο θάνατο του συζύγου μου και πατέρα του παιδιού μου. Ο σύζυγός μου δεν γνωρίζω να είχε διαφορές ή εχθρότητες με κάποιον. Δε γνωρίζω ούτε και υποψιάζομαι κάποιον ή κάτι διότι ήμουν και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί μου και τις καθημερινές του ανάγκες. Μοναδική μου μέριμνα αυτή τη στιγμή της απώλειας είναι το παιδί μου και η προστασία του σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία. Αυτό ζητώ να γίνει σεβαστό απ’ όλους».