Βρήκε τα λεφτά της εγγύησης η Βίκυ Σταμάτη

Δεν κινδυνεύει πλέον να συλληφθεί η Βίκυ Σταμάτη καθώς σήμερα, σύμφωνα με τους συνηγόρους της, κατέβαλε το ποσό που της είχε επιβληθεί ως όρος για την αποφυλάκισή της από το Πεντέμελες Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι συνήγοροί της, Φραγκίσκος Ραγκουσης και Λίλα Ραγκούση, κατέθεσαν στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών αντίγραφο της καταβολής της εγγυοδοσίας.

Πάντως, δεν έγινε γνωστό πως η κ. Σταμάτη κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης, καθώς η ίδια υποστήριζε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την καλύψει.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη ζητώντας να μην καταβάλει την εγγύηση λόγω αδυναμίας να συγκεντρώσει το ποσό αλλά και κατά της αναστολής καταβολής των εγγυήσεων που εφαρμόστηκε λόγω των capital controls.

Η δικαιοσύνη απέρριψε τα αιτήματα της και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποχρεώθηκε να καταβάλει τα χρήματα για να μην βρεθεί και πάλι στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είναι υποχρεωμένη από τους όρους που της επέβαλε το δικαστήριο να μένει αποκλειστικά στο σπίτι του αδελφού της στην Αθήνα, ενώ της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.