Βίκυ Σταμάτη: Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό με τον γιο τους

Βίκυ Σταμάτη: Η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό με τον γιο τους

Θα ακολουθήσει τον νεαρό Άκη στη Μεγάλη Βρετανία όπου θα μετακομίσει για να σπουδάσει χρηματοοικονομικά

«Πικραμένη» δηλώνει η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη από την Ελλάδα και γι’ αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να μετακομίσει με τον γιο της στη Μεγάλη Βρετανία, που θα πάει ο 17χρονος Άκης για να σπουδάσει.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας με το παιδί μου. Δεν έχουμε δεχτεί, ότι δεν είναι ο Άκης μαζί μας και προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και ντροπή να ολοκληρώσουμε έναν κύκλο. Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου να σκεφτώ για μένα το οτιδήποτε. Προτεραιότητα για εμένα είναι ο γιος μου και η ολοκλήρωση των σπουδών του. Στις 14 Νοεμβρίου θα γίνει 17 ετών. Όταν θα είναι έτοιμος, θα μιλήσει για τον πατέρα του. Μόνο πικρίες εκφράζει, του λείπει πάρα πολύ», είπε η Βίκυ Σταμάτη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η Βίκυ Σταμάτη και ο 17χρονος γιος της θα μετακομίσουν στη Μεγάλη Βρετανία, όπου ο νεαρός Άκης θα σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Η μετακόμιση θα γίνει το καλοκαίρι. Μάλιστα, η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκάλυψε, ότι δέχθηκε πρόταση από το Netflix, για να γίνει ένα ντοκιμαντέρ που θα αφορά τη ζωή του συζύγου της, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2021.