Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο «φως» η επιστολή που άφησε στην τρίτη του διαθήκη προς το γιο του – Τα τελευταία λόγια του πολιτικού

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στο «φως» η επιστολή που άφησε στην τρίτη του διαθήκη προς το γιο του – Τα τελευταία λόγια του πολιτικού

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες...»

Ένα ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή «Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου. Πρόκειται για την επιστολή που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στην τρίτη του διαθήκη προς τον γιο του, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια, γίνεται 17 ετών και του χρόνου – όπως σημείωσε η δημοσιογράφος – θα αναλάβει τα καινούργια του καθήκοντα ως πρόεδρος του ιδρύματος. Πρόκειται για τα τελευταία γραπτά λόγια του πολιτικού που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021 προς τον γιο του.

Η Κέλλυ Χεινωπόρου ανέφερε πως η χήρα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θέλησε να διαβάσει η ίδια χθες το βράδυ την επιστολή για την εκπομπή του ΑΝΤ1, κι όπως ακούγεται χαρακτηριστικά, η φωνή της «σπάει» αρκετές φορές.

«Παιδί μου, γεννήθηκες στον κόσμο με οδηγίες. Ξέρω πως έχω κάνει λάθη και λυπάμαι γι’ αυτά. Απέχω πολύ από το να είμαι ο τέλειος γονιός. Όμως έκανα τα πάντα, ό,τι καλύτερο μπορούσα για σένα. Αυτά τα λάθη έγιναν από έλλειψη κατανόησης κι όχι από έλλειψη αγάπης. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, ήξερα πως θα σε αγαπούσα με όλο μου το είναι. Σε αγαπάω πιο πολύ από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Τώρα και για όλη την αιωνιότητα.

Παιδί μου, όποιο κι αν είναι το ταξίδι που θα σε πάει η ζωή, προσεύχομαι να είσαι πάντα ασφαλής και να απολαύσεις τη διαδρομή. Και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχνάς τον δρόμο που θα σε επιστρέψει πίσω στο σπίτι σου. Ο μπαμπάς σου» ήταν τα λόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου στον γιο του.

 

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Βίκυ Τσοχατζοπούλου εγκαταλείπει πικραμένη την Ελλάδα μαζί με τον 17χρονο γιο της, ο οποίος θα σπουδάσει χρηματοοικονομικά στη Μεγάλη Βρετανία.