Στη ΓΑΔΑ με ειδική μεταγωγή η Βίκυ Σταμάτη

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται και πάλι η Βικυ Σταμάτη, σύμφωνα με το συνήγορο της Φρ. Ραγκούση  - μετά από  αίτημα που υπέβαλλε -ώστε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση  και να προχωρήσει όπως ισχυρίζεται σε "αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα  που αφορούν στην υπόθεση των εξοπλιστικών".

Οι αρμόδιες αρχές φέρονται επιφυλακτικές και περιμένουν να δουν τι έχει να πει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πριν αξιολογήσουν τη σοβαρότητα των ισχυρισμών της. Και αυτό γιατί η κίνηση της  ανατρέπει την υπερασπιστική γραμμή που είχε χαράξει έως τώρα αρνούμενη οποιαδήποτε εμπλοκή και γνώση στοιχείων για την πολύκροτη υπόθεση των εξοπλιστικών.
Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η Βίκυ Σταμάτη έχει ζητήσει να μιλήσει στον εισαγγελέα Πεπόνη επικαλούμενη λόγους " εμπιστοσύνης" την ώρα που η δίκη της σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των χρυσών μιζών με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της και  πρώην υπουργό είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα, για τις 29 Απριλίου έχουν κληθεί να καταθέσουν οι Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου.