Μετά τις εκλογές καλούνται οι στρατευσίμοι για την 2015 Α/ΕΣΣΟ

Οι στρατεύσιμοι που καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2015 Α/ΕΣΣΟ και δεν εμπίπτουν στην κατηγορία καλουμένων, που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι/2 έως Ι/4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα πρέπει να παρουσιαστούν στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης, στην Αεροπορική Βάση Τρίπολης, στις 27 Ιανουαρίου αντί στις 19 του μηνός, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Αυτό διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας. Ισχύει ως ημερομηνία κατάταξης η 12η Ιανουαρίου για τους καλούμενους που έτυχαν κατά το παρελθόν αναβολής για λόγους υγείας ή κρίθηκαν ικανοί κατηγορίας Ι/2 έως Ι/4 με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις ειδικές κατηγορίες στρατευσίμων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, ή να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ΠΑ www.haf.gr και την ηλεκτρονική διεύθυνση https://diavgeia.gov.gr/decision/view/74Υ96-2ΑΠ και για την τροποποίησή της στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ 7Μ116-ΖΚΨ.