Σειρά απαγωγών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια

Απαγωγές που συκλόνισαν την Ελλάδα. Περικλής Παναγόπουλος, Μανώλης Καραμολέγκος, Γιώργος Μυλωνάς, Κίκος Μαρτίνος. Ο γνωστός επιχειρηματίας, Μανώλης Καραμολέγκος, απήχθη τον Ιανουάριο του 2014. Παρόλ' αυτά κατάφερε να πείσει τους απαγωγείς του να τον αφήσουν ελεύθερο. "Φοβήθηκα πολύ. Δεν το εύχομαι ούτε στο χειρότερο εχθρός σας", είπε μετά την απελευθέρωσή του, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Το Δεκέμβριο του 2013, ο Κίκος Μαρτίνος ήρθε αντιμέτωπος με τους απαγωγείς, μόλις είχε φύγει από τα γραφεία της οικογενειακής επιχείρησης. Ένα βαν του έκλεισε το δρόμο. Άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ προσπάθησαν να τον περικυκλώσουν, ωστόσο εκείνος έβαλε την όπισθεν και εμβόλισε το βαν, καταφέρνοντας να διαφύγει.

Τον Ιανουάριο του 2013, τρεις άνδρες απαγάγουν τον Περικλή Παναγόπουλο. Εγκέφαλοι ο Παναγιώτης Βλαστός και ο Γιάννης Σκαφτούρος, όπως προέκυψε στη δίκη.

Επίσης βιομήχανος, ο Γιώργος Μυλωνάς βρέθηκε αιχμάλωτος των απαγωγέων και απελευθερώθηκε μετά την απόδοση των λύτρων που συγκέντρωσε η γυναίκα του Νέλη Μυλωνά. Εγκέφαλος θεωρείται ο καταζητούμενος, Βασίλης Παλαιοκώστας.

Δείτε το βίντεο: