Μέσω Facebook βρήκαν τα στοιχεία του σατανιστή της Γλυφάδας

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γλυφάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με τον κυνισμό με τον οποίο παραδέχτηκε το έγκλημά του και την υπόλοιπη δράση του, ο 21χρονος σατανιστής που σκότωσε την άτυχη άστεγη γυναίκα σε παγκάκι της Γλυφάδας, ως θυσία στο Διάβολο.

Ο ίδιος φαίνεται ότι προωθούσε χωρίς δισταγμό τη δράση του και συνομιλούσε ανοιχτά για σατανιστικά θέματα, αναζητώντας ομοϊδεάτες ή ακόμη και συνεργάτες, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από εισαγγελική παραγγελία δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 21χρονου σατανιστή της Γλυφάδας, που θυσίασε στον Εωσφόρο, την 40χρονη άστεγη ανήμερα του Πάσχα.

Η Αστυνομία ζήτησε τη σχετική παραγγελία, προκείμενου να συγκεντρώσει μαρτυρίες αν υπάρχουν και για άλλη εγκληματική δράση του Αλέξανδρου Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος παραμένει στο κελί του και συνομίλησε με τον δικηγόρο του Φαήλο Κρανιδιώτη για να προετοιμάσει την απολογία του, καθώς την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα βρεθεί ενώπιον του 19ου τακτικού ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 21χρονος θα ισχυριστεί μέσω του δικηγόρου του, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ότι έφτασε στο φόνο μετά από παραισθήσεις που είχε  με δαιμόνια, τα οποία περιγράφει ως "μαύρες σκιές που τον καταδιώκουν" και τον προέτρεψαν να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα.

Στην απολογία του επίσης θα ισχυριστεί ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα από μικρή ηλικία, καθώς από 4 ετών, ο πατέρας του το έβαζε στο ψυχιατρείο. Το ερώτημα  εδώ είναι γιατί έβγαινε και σε αυτό οφείλουν απαντήσεις και η οικογένεια του, αλλά και οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Όπως θα υποστηρίξει ο 21χρονος, από ηλικία 14 ετών, "σνίφαρε" βενζίνη και κάπνιζε χασίς, ενώ θα υποστηρίξει ότι συνέχισε με  τη χρήση και άλλων ναρκωτικών. Αυτή η εξάρτηση του, του προκάλεσε παράλυση για ένα χρόνο και απώλεια βάρους, καθώς έφτασε ακόμα και 25 κιλά.

Επίσης κατά την απολογία θα κάνει λόγο για συνεχείς παραισθήσεις που τον έκαναν επικίνδυνο ακόμα και για τους δικούς του ανθρώπους, ενώ όπως θα πει ακόμα και σήμερα  αντιμετωπίζει πρόβλημα στον βηματισμό του και ότι ι κατάφερε να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα, γιατί αυτή κοιμόταν και δεν πρόβαλε αντίσταση,  καθώς δεν διαθέτει σωματική δύναμη.

Ο δικηγόρος του, Φαήλος Κρανιδιώτης, αναμένεται να ζητήσει με υπόμνημα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον πελάτη του, προκείμενου να αποδειχθεί ότι είναι ψυχασθενής και επικίνδυνος και να κλειστεί σε ίδρυμα. Ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε ακομη ότι "η οικογένειά του έχει κάνει μεγάλο αγώνα και έχει μεταφέρει τον 21χρονο σε ιδρύματα τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού".

Πώς βρέθηκε το διαδικτυακό του στίγμα

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο σατανιστής της Γλυφάδας, χρησιμοποιούσε  το διαδίκτυο και δραστηριοποιούνταν σε συζητήσεις μέσω του προφίλ του στο Facebook, λέγοντας ότι επιθυμεί να γίνει μέλος σατανιστών και μασόνων. Σε μια από αυτές τις διαδικτιακές του συζητήσεις ομολόγησε το φόνο της άστεγης ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα.

Αυτός ο συνομιλήτής του ήταν εκείνος που τον κατέδωσε στην Αστυνομία.