Εφημέριος Γλυφάδας:Φρικτές αλήθειες για τη σατανιστική δολοφονία

Ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, πατέρας Τιμόθεος, έφερε στο φως κι άλλες πτυχές της υπόθεσης της δολοφονίας της άστεγης, η οποία έγινε θυσία στο Σατανά από 21χρονο.

Σύμφωνα με τον εφημέριο, η 41χρονη είχε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν πολύ μοναχική. "Η εικόνα να βλέπουμε αστέγους είναι λυπηρή", είπε ο πατέρας Τιμόθεος και πρόσθεσε: "Μπήκαμε σε μια διαδικασία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοπέλα. Ήταν δύσκολο να βρούμε την οικογένειά της", είπε και συμπλήρωσε ότι η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αρνείτο τη βοήθεια και πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν αρχίσει να κοιμάται σε παγκάκια, είχε περάσει ερωτική απογοήτευση.

Για την οικογένεια του 21χρονου σατανιστή, ο πατέρας Τιμόθεος αναφέρει ότι ήταν πολύ θρησκευόμενη και επιβεβαιώνει ότι ο 21χρονος είχε πει στους γονείς του ότι είναι ο θύτης της φρικτής δολοφονίας, αλλά εκείνη δεν τον πίστεψαν. Η μητέρα του, μάλιστα, πήγαινε συνέχεια στην εκκλησία και μετά το συμβάν.

Επίσης, ο πατέρας Τιμόθεος αποκάλυψε ότι υπήρχαν ενδείξεις ότι γίνονταν σατανιστικές τελετές στα παγκάκια της ίδιας πλατείας, μήνες πριν το συμβάν.

Ο 21χρονος, που σκότωσε την άτυχη γυναίκα και έγραψε το "666" με το αίμα της, θα εμφανιστεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών την Πέμπτη 19 Ιουνίου.