Κι άλλο φόνο ήθελε να κάνει ο σατανιστής που σκότωσε άστεγη

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 21χρονο δολοφόνο της άστεγης στη Γλυφάδα, ο οποίος υποστηρίζει ότι την έκανε θυσία στο Σατανά.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, ο 21χρονος αρχικά αποκάλυψε στους γονείς του ότι ήταν ο θύτης του στυγερού εγκλήματος αλλά εκείνοι δεν τον είχαν πιστέψει.

Άνθρωποι της Ασφάλειας έλεγαν ότι εμφανιζόταν πλήρως συνειδητοποιημένος για την πράξη του και πράγματι, εμφανίζεται να αναζητούσε κι άλλα άτομα που ασπάζονται τον Σατανά μέσω Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλοντας το προφίλ του.

Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει ότι "βρήκε την αλήθεια της ζωής του" στο Σατανά και έκανε τις δολοφονίες για να βρεθεί κοντά σ' αυτόν, "κερδίζοντας πόντους στο δρόμο προς το κακό", όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Mega.

Ωστόσο, είχε πει και σε άλλα άτομα ότι θέλει να κάνει δολοφονίες και δεν τον είχαν πιστέψει και ο ίδιος σχεδίασε να κάνει άλλη μία, στις 21 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή του θερινού ηλιοστασίου (τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου), για να εξιλεωθεί.

Από τις πρώτες στιγμές της εξιχνίασης της υπόθεσης, στην Ασφάλεια εξέταζαν το ενδεχόμενο σατανιστικής ενέργειας και για το λόγο αυτό είχαν κινητοποιηθεί αρκετά άτομα, στα οποία είχαν ανατεθεί κομμάτια της υπόθεσης και πράγματι, στην ομολογία του, ο 21χρονος δήλωσε ότι επιθυμούσε στο φόνο να τρέξει αρκετό αίμα, προκειμένου να γράψει το "666".