Κάθε Τρίτη φαγητό και ποτό σε τιμές ταχυφαγείου

Σαράντα καταστήματα δίνουν μία ξεχωριστή νότα στην ψυχαγωγία της Κρήτης, καθώς συμμετέχουν στην πρωτοβουλία “Κάθε Τρίτη βράδυ, βγαίνουμε Ηράκλειο” σε συνεργασία με το δήμο , τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου και τους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της καφεστίασης.

Φαγητό και ποτό προσφέρονται σε ειδικές τημές στους χώρους εστιασης της πόλης του Ηρακλείου, κι έτσι αρκετοί κάτοικοι συνδύασαν την έξοδό τους με φθηνότερο φαγητό, καφέ ή ποτό.

Μέχρι στιγμής, 40 καταστήματα τής πόλης του Ηρακλείου συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα και έχουν αναρτήσει την ειδική αφίσα στα καταστήματά τους, με στόχο να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε προσιτές τιμές για τους καταναλωτές και να τονωθεί η τοπική αγορά.

Η πρωτοβουλία θα ισχύει κάθε Τρίτη, μέχρι τις 16 Απριλίου, από τις 17:00 έως το βράδυ και αφορά καταστήματα εστίασης και καφέ, τα οποία θα διαθέτουν μενού με 5 και 10 ευρώ, καφέ με 2,5 ευρώ και ποτό με 5 ευρώ αντίστοιχα.

Οι επιχειρηματίες που εντάσσονται στην πρωτοβουλία παραλαμβάνουν από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και αναρτούν στα καταστήματα τους την ειδική αφίσα, η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις καταστημάτων θα συνοδεύεται από ειδικό κατάλογο για τις παρεχόμενες εκπτώσεις.