Ομολόγησε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία στην Πάτρα

Ομολόγησε, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, ο 31χρονος Α. Φ. τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Π. Τ. το περασμένο Σάββατο στην οδό Ανθείας στην Πάτρα.

Όπως δηλωσε στην Αστυνομία, στο αυτοκίνητο, με το οποίο έγινε η δολοφονική επίθεση στην οδό Ανθείας, όπου έπεσε νεκρός από σφαίρες ένας 38χρονος και τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, επέβαινε ο ίδιος ως συνοδηγός, άλλος ένας άνδρας ως οδηγός, ένα ακόμα συγγενικό του πρόσωπο και μια κοπέλα.

Για τους υπόλοιπους τρεις, σύμφωνα με τα όσα έχει πει προφορικά, υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία απολύτως συμμετοχή.

Για τον εαυτό του υποστήριξε ότι καθοδηγούσε την καταδίωξη και πυροβόλησε με δύο όπλα των 7,68mm και των 38mm αντίστοιχα. Σημειωτέον ότι τα όπλα δεν έχουν βρεθεί και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει προφορικά ανέφερε ο ίδιος, μετά το επεισόδιο της οδούς Ανθείας, τα πέταξε.

Ο Α.Φ. συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μετά από αστυνομική επιχείρηση της ασφάλειας Αττικής και ανδρών της ΕΚΑΜ στο σπίτι που κρυβόταν, χωρίς θα προβάλει αντίσταση.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε:

"Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα εντός οικίας στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, μετά από αστυνομική επιχείρηση, 31χρονος ημεδαπός που αναζητείτο για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, στην Πάτρα, την 20 - 04 - 2013. Μαζί του συνελήφθησαν 5 άτομα για υπόθαλψη".

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος που συνελήφθη σήμερα είναι ο αδελφός ενός από τους νεκρούς της μαφιόζικης επίθεσης που είχε σημειωθεί έξω από μπαρ της οδού Σαχτούρη στην Πάτρα, πριν από δύο εβδομάδες.