Νέα ένοπλη επίθεση με νεκρό στην Πάτρα

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε το μεσημέρι στην οδό Ανθείας, στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο άτομο που επέβαινε σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, πυροβόλησε εναντίον δύο άλλων ατόμων, που επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από τους πυροβολισμούς έχασε την ζωή του ένα άτομο, ενώ ένα δεύτερο τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “'Αγιος Ανδρέας”. Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι πριν από τη δολοφονική επίθεση, οι άγνωστοι δράστες είχαν καταδιώξει δρόμους των Ζαρουχλέικων το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα θύματα.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της Ασφάλειας Πατρών έχουν συλλέξει ήδη πάνω από δέκα κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ταυτόχρονα, άλλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. Επίσης, αστυνομικοί ερευνούν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκεται στο σημείο της ένοπλης επίθεσης, ενώ εξετάζονται με προσοχή τα δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαιναν τα θύματα.

Ερευνάται ακόμα το ενδεχόμενο η επίθεση αυτή να σχετίζεται με τη μαφιόζικη επίθεση έξω από νυχτερινό κέντρο της Πάτρας την περασμένη Τετάρτη, καθώς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr ο νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, γνωστός στην Πάτρα από την επιχειρηματική δραστηριοποίηση του στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, ενώ τον Μάρτιο του 2011 είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες. Μάλιστα, η Αστυνομία εκτιμά ότι δράστης της σημερινής επίθεσης ενδέχεται να είναι ο αδελφός ενός από τα θύματα της επίθεσης που σημειώθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, φέρεται να υπάρχει και τρίτος τραυματίας, ενώ ο επιβεβαιωμένος τραυματίας φέρεται να έχει τραυματιστεί όχι από την ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ασφάλεια Πατρών για κατάθεση.