Άγριο πιστολίδι με δύο νεκρούς στην Πάτρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ασφάλεια Πατρών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αδίστακτων δολοφόνων που έσπειραν το θάνατο στις 03:25  της Τετάρτης έξω από γνωστό κλάμπ της Πάτρας στην οδό Σαχτούρη.

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Β. Σ. που όπως λέει η Αστυνομία "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή". Από τους ίδιους πυροβολισμούς τραυματίστηκε βαρύτατα στο λαιμό ο 32χρονος Κ. Φ., ο οποίος κατέληξε ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες ήταν τύπου Scorpion ή υποπολυβόλο. Οι δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, κατά πάσα πιθανότητα κλεμμένη, πυροβόλησαν 30 φορές. Άνδρες της Αστυνομίας συλλέγουν υλικό για βαλλιστικό έλεγχο και φωτογραφίες έξω από το κλαμπ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

H Αστυνομία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thebest.gr, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, από το ημερήσιο ενημερωτικό της δελτίο:

"Την 17-4-2013/03.21 στην Πάτρα, (2) άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτ-τα και φορούσαν κράνος, έξω από κατάστημα, πυροβόλησαν κατά ατόμων, με αποτέλεσμα  να τραυματιστεί θανάσιμα 35χρονος ημεδαπός  και σοβαρά  έτερος ημεδαπός. Τραυματίας μεταφέρθηκε για παροχή Α΄ βοηθειών σε νοσοκομείο, όπου  νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Προανάκριση ενεργείται από την Υπ. Ασφ. Πατρών. Δράστες αναζητούνται".