Επιχειρηματίας έζησε τον τρόμο στα χέρια ενόπλων στα Πατήσια

Τον οδήγησαν στα γραφεία της εταιρείας του και "άδειασαν" το χρηματοκιβώτιο

Αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του ήρθε το βράδυ ένας επιχειρηματίας στα Πατήσια, όταν τρεις άγνωστοι τον ανάγκασαν, υπό την απειλή όπλων, να τους οδηγήσει στα γραφεία της κατασκευαστικής του εταιρείας και να τους δώσει ό,τι είχε μέσα το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 9 περίπου το βράδυ ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του, όταν οι τρεις ένοπλοι τον πλησίασαν και απαίτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του. Ο 41χρονος άνδρας τους απάντησε ότι δεν είχε χρήματα πάνω του, και τότε οι ένοπλοι τον ανάγκασαν να οδηγήσει μέχρι τα γραφεία της εταιρείας του, στο Καλαμάκι με το αυτοκίνητό του (στο οποίο επέβαινε ένας εξ αυτών, ενώ οι άλλοι δύο ακολουθούσαν με άλλο όχημα).

Εκεί, οι ένοπλοι τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και αφού άρπαξαν ό,τι βρήκαν μέσα σε αυτό και έκλεψαν το αυτοκίνητό του, τον άφησαν ελεύθερο.

Λίγο αργότερα, και αφού ο επιχειρηματίας είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, και τα δύο αυτοκίνητα βρέθηκαν καμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών.