Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός για την άγρια συμπλοκή στο Κρυονέρι

Ένας από τους τέσσερις ένοπλους Αλβανούς που συμμετείχαν στη χθεσινή ληστεία και τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, είναι ο 26χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Κρυονερίου και Αγίου Στεφάνου.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου νεαρό Αλβανό, ο οποίος είχε επάνω του ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Ο Αλβανός βάδιζε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου με ένα ακόμη άτομο το οποίο όμως τρέχοντας διέφυγε ενώ οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν αυτόν που οπλοφορούσε.

Τον Αλβανό μετέφεραν στην Ασφάλεια όπου κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρέπει να είναι ένας από τους τέσσερις ενόπλους, που χθες συμμετείχαν σε ένοπλη σύγκρουση με αστυνομικούς στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας έπειτα από ληστεία.

Μέχρι στιγμή η Ασφάλεια Αττικής δεν έχει δώσει επίσημη ανακοίνωση, ενώ το καλάσνικοφ και το πιστόλι εστάλησαν στις εγκληματολογικές υπηρεσίες για βαλλιστική εξέταση.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του στην Αθήνα όπου και πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε κι άλλο όπλο μέσα σε αυτό