Ανθρωποκυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών στο Κρυονέρι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι τα ξημερώματα εισέβαλαν σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία.

Όλα ξεκίνησαν στις 03:15, όταν περίοικοι αντιλήφθηκαν ληστές και κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Όταν περιπολικό έφτασε στο σημείο υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών με τους τελευταίους να τρέπονται σε φυγή.

Σε μικρή απόσταση, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο των κακοποιών, οι οποίοι όμως πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και άρχισε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή συνέκλιναν και άλλες δυναμεις.

Στην περιοχή της Εκάλης, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίο κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητό του, και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν.

Δεν τα κατάφεραν όμως, και στο Κρυονέρι, στο τέρμα της λεωφόρου Κρυονερίου, το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα. Οι τέσσερις ένοπλοι το εγκατέλειψαν και χάθηκαν με τα πόδια μέσα στο σκοτάδι.

Η περιοχή έχει κυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ένοπλοι δεν έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Στις έρευνες συνδράμει από αέρος ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι κακοποιοί βρίσκονται ακόμα στην περιοχή.